guva

Exo's 92 Line '3rd Older Hyungs' ♤ ♣ ♧ ♥

Byun Baekhyun 06.05.1992 (21) SN - Baekhyun

Kim Jong Dae 21.08.1992 (21) SN - Chen

Park Chan Yeol 27.11.1992 SN - Chanyeol 

92 Hyung Line is filled with Aeygo & Adorable smiles + Laughs! 

The Jokers of EXO! :D

Being Adorable Idiots Who are slowly killing my!

Winks (Melts the fan girliess) 

Airport - Back Stage - On Stage Pictures + Gifs

 

Bromance

Baekyeol (OMO~)

Baekchen/ Chenbaek

Chenyeol

On Screen (M/V Solos) 

Suits

Exo’s 91 Line Post Complete 

 XOXO

“Frëngu La Fonten, në njërën prej fabulave të tij tregon për një mi që e kishte bërë strofkën brenda një rrote kaçkavalli. Jetonte atje si një murg i vërtetë, duke u majmur mirë e bukur pa pikë shqetësimi. Një ditë, kur disa minj të tjerë erdhën e i kërkuan ndihmë ngaqë republikës së tyre po i kanosej një goxha rrezik, miu ynë u dha bekimin e tij pak a shumë në stilin “U bëftë më e mira!” (…). Ideja e miut që jeton më së miri brenda rrotës së kaçkavallit pa çarë as kokën e as by…rekun për të tjerët, sidomos kur bëhet fjalë për hallexhinj, më erdhi e m’u bë fort e pranishme këto kohët e fundit kur plasi skandali i Bankës së Shtetit dhe i Guvernatorit të saj.
ideja në fjalë m’u rrënjos edhe më thellë nga vetë fjala “guvernator”, e cila përmban fjalën “guv(ë)”, që disa kafshëve u shërben si strofkë: kështu, thuhet rëndom “guva e luanit” dhe, për shoqërim idesh, mund të pohohet se guvernatori i çdo banke është, në njëfarë mënyre, njëfarë luani për vetë pushtetin që ushtron dhe paprekshmërinë ligjore që gëzon

(H)eshti politika shqiptare fale këtij skandali që u denoncua në shtyp nga një pjesë e mirë e opinionit publik shqiptar, siç e denoncoi La Fonteni, me fabulën e tij, bëmën e miut guvernator të rrotës së kaçkavallit…”

—  Edmond Tupja, Rrotë kaçkavalli
day1

4am my mom says mija ponte esto girl put some of this on you have to look decent at least… mascara … rly? we’re going to start off that way ok! the flight was great read my book about vanquishing a demon who wants to open the door way to hell. my aunt picked us up. my smaller cousin he had my exs perfume it was weird lol. we went around to a plaza and were going to a carnival on sat. im so stoked. having oatmeal cornmeal for breakfast and guva juice.