graffitit

9

Led Zeppelin Discography:

  • Led Zeppelin I, 1969
  • Led Zeppelin II, 1969
  • Led Zeppelin III, 1970
  • Led Zeppelin IV, 1971
  • Houses Of The Holy, 1973
  • Physical Graffiti, 1975
  • Presence, 1976
  • In Through The Out Door, 1979
  • Coda, 1982
Mikor azt hiszed nincs ertelme elni
—  Gondolj arra hogy van aki meghall egy zenet es te jutsz eszebe
Gondolj arra hogy van aki emlekszik a vicceidre es ha eszebe jut a buszon akkor elmosolyodik
Ameg te haszontalannak erzed magad van aki minden este azt kivanja bar talalkoznatok
Gondolj arra hogy van aki meglat egy kepet vagy egy graffitit az utcan te jutsz eszebe
Mikor azt gomdolod nem vagy eleg szep gomdolj arra hogy van aki a kepedet szorongatva mondja hogy “ de gyonyoru”
Gondolj az apro oromokre a boldog emlekekre!
Ne hidd hogy nem hagysz nyomot az emberekben!
Igenis szamitasz es csodalatos teremtmeny vagy!

Happy Lucy Day~                                                    

6.4.2017~

-By Hiro Mashima (here)