gatim

seducemeloueh asked:

You are the louis aka tiny smolest hedgehog of our gang

{ ivy } : THIS JUST IN–

IVY IS NOW A SMOL HEDGEHOG KNOWN AS LOUIS TOMLINSON. I REPEAT: IVY IS NOW A SMALL HEDGEHOG KNOWN AS LOUIS TOMLINSON. GATIM HAS CONFIRMED IT HERSELF AND SHE IS 1D AF

Thank you, this has been a PSA, everyone go on with their lives

Non vi è alcun piacere spirituale nel fondersi

Questa conversazione tra Sua Divina Grazia A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada, uno dei suoi discepoli e un avvocato è avvenuta nell’agosto del 1976 durante una passeggiata mattutina a Hyderabad in India   Srila Prabhupada: Oggi quasi tutti sono nell’ignoranza. Na te viduh svartha-gatim hi visnum [Bhagavatam 7.5.31]: non sanno che lo scopo della vita è […more]

from ISVARA Academy » #Tutto ITALIANO http://ift.tt/1KHJkXf
via IFTTTfrom Renzo Anand Samaritani http://ift.tt/1NJARkc
via IFTTT
Non vi è alcun piacere spirituale nel fondersi

Questa conversazione tra Sua Divina Grazia A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada, uno dei suoi discepoli e un avvocato è avvenuta nell’agosto del 1976 durante una passeggiata mattutina a Hyderabad in India   Srila Prabhupada: Oggi quasi tutti sono nell’ignoranza. Na te viduh svartha-gatim hi visnum [Bhagavatam 7.5.31]: non sanno che lo scopo della vita è […more]

from ISVARA Academy » #Tutto ITALIANO http://ift.tt/1KHJkXf
via IFTTTfrom Renzo Anand Samaritani http://ift.tt/1NJARkc
via IFTTT
Non vi è alcun piacere spirituale nel fondersi

Questa conversazione tra Sua Divina Grazia A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada, uno dei suoi discepoli e un avvocato è avvenuta nell’agosto del 1976 durante una passeggiata mattutina a Hyderabad in India   Srila Prabhupada: Oggi quasi tutti sono nell’ignoranza. Na te viduh svartha-gatim hi visnum [Bhagavatam 7.5.31]: non sanno che lo scopo della vita è […more]

from ISVARA Academy » #Tutto ITALIANO http://ift.tt/1KHJkXf
via IFTTT

Nëse jashtë është nxehtë, tek ne gjithçka është e freskët dhe e shijshme

Të dashur miq, fundjava erdhi shumë shpejt dhe ketë herë akoma me e nxehtë. Ne jemi këtu për t’ia u bërë ditët tuaja më të bukura, e mbi të gjitha më të freskëta.

Ju ftojmë sonte në mbrëmje në il Gusto, me gatime super të freskëta, me bazë mishi dhe peshku, gjithçka sipas dëshirës suaj.

Shefat tanë profesionistë do të përgatitin sonte në mbrëmje një darkë të shijshme.

Ajo që do të jetë qershia mbi tortë është muzika. Dy zëra të talentuar të këngës Live Entela Zhula dhe Marjol Dundo, do të përformojnë për Ju.

Ejani në il Gusto për ushqim të mirë, muzikë të bukur dhe për një gotë verë në verandën tonë me lule shumëngjyrëshe.

Mos harroni, jemi prapa Kullave Binjake në Tiranë.

Lumturia jonë më e madhe është kur kënaqen të tjerët. Na vjen mirë që ju lemë gjithmonë një shije të tillë.

Cabreo il Borgo
Regjioni: Toscana (Itali)
Kantina: Tenute Folonari
Varieteti i rrushit: 70% Sangiovese, 30% Cabernet Sauvignon
Alcohol: 14.5 %
Shoqerohet me gatime mishi dhe djathera te stazhionuar (te forte)