frizerka

Професионална маска за коса од Фризерска опрема Премиум

Постојат три вида на маски за коса од серијата на SERI. 
Маска за коса SERI од Хибискус и семе од грозје за офарбана коса и сјај.
Маска за коса SERI од Мед за регенерација на коса и нејзино охранување.
Маска за коса SERI од Гингер и Зелен чај за ојачување на косата.