fatmire

When the opposition parties organize a rally against the Constitutional Court, RTK’s management, the Ministry of Justice, the KEDS energy company, the association of Serb municipalities, the government, the bad weather, this broken nail I have, the shampoo running out, and knowing you forgot something but can’t remember what exactly.

Borba za opstanak: Nema srpskog pokajanja bez ukidanja Republike Srpske

NEMA SRPSKOG POKAJANJA BEZ UKIDANJA REPUBLIKE SRPSKE Oni koji znaju treba da znaju kako je dobar samo onaj Srbin koji se bori za ukidanje Republike Srpske. Ima li gdje i jednog? BORBA ZA OPSTANAK:

Oni koji znaju treba da znaju kako je dobar samo onaj Srbin koji se bori za ukidanje Republike Srpske. Ima li gdje i jednog?

Piše: Fatmir Alispahić / Saff.ba

Bošnjački narod minule hefte zapljusnulo je nekoliko proljeva (veliko) srpske dobrote i milosti, pa se narod počeo radovati i razonoditi, sve misleći kao su se Srbi podobrili i pokomšijali. Mora se podhitno reagirati na ovu bošnjačku…

View On WordPress

Frankreich setzt auf Blockbildung

Frankreich setzt auf Blockbildung

Mit eingespielten Blöcken der Top-Teams Olympique Lyon und Paris St. Germain geht Mitfavorit Frankreich bei der Frauenfußball-WM in Kanada (6. Juni bis 5. Juli) ins Titelrennen.

Zehn Spielerinnen des am Donnerstag nominierten 23-köpfigen Aufgebots von Nationaltrainer Philippe Bergeroo stammen vom Serienchampion aus Lyon, sieben sind Teamkolleginnen von Fatmire Alushi und Co. in Paris.

Erfahrenste…

View On WordPress

Kujtesë mbi Dulen, shqiptarët e greqizuar dhe kasapin e Peshkëpisë

“Ushtar, çfarë po ndodh aty ? Mbushe armën! » Por, në vend të vartësit të tij ushtar, u përgjigj tjetërkush : Mbushe, mbushe, se bosh e ke. Vetëm pak ditë më parë, e bëra vetë ligjin në parlamentin tuaj për t’ju çarmatosur dhe t’ju zë si minj tani !

Pasi e likujduan fatkeqin ushtar në vendrojë Arsen Gjini, trushpëlarët me ëndërra vorio-epiriote hynë në fjetinën e repartit dhe të gjithë ushtarët i mbështetën pas muri për t’i pushkatuar. Oficeri Fatmir Shehu ndërhyri sërish : « Lerini ata, janë bij nënash dhe përgjegjësi i tyre këtu jam unë. Nëse doni, ja ku jam, më vrisni mua ». Kaq u desh që kanibalët ta ekzekutonin edhe atë. (…)

Shtatë nga autorët e kësaj ngjarjeje u kapën në orët e para të 18 marsit 1995 në rrethinat e fshatit grek Kastani, teksa kishin dështuar në një sulm tjetër ndaj Shqipërisë. Ata ishin Jorgo Anastasulis, 34 vjeç, oficer i ushtrisë greke; Apostolos Karvelas, 26 vjeç, punonjës i policisë greke; Mario Kutullas, 25 vjeç, qytetar shqiptar banues në Athinë, punëtor; Alfred (Fredi) Beleri (Bejleri), 23 vjeç, qytetar shqiptar në Athinë, hidraulik; Jorgo Kristo, 26 vjeç, qytetar shqiptar banues në Athinë; Harallamb Papa, 21 vjeç, qytetar shqiptar banues në Athinë, punëtor; si dhe Jorgo Papa, 30 vjeç, qytetar shqiptar, teknik frigoriferësh.

Pas kontrollit në oborrin e mjekut shqiptar në Athinë Andrea Kokaveshi, u gjetën armët e grabitura në Peshkëpi, si dhe shumë prova të tjera. Por, megjithkëtë, Gjykata e Diktimit të Athinës i liroi këta të gjithë më 21 mars 1996, për mungesë provash, ndërsa shumë grekë i brohorisnin si heronj në rrugët e kryeqytetit, duke bërtitur në kor: "Një-dy-tri, tanket në Shqipëri!”, si dhe “Sëpata dhe zjarr, qenve shqiptarë!” (…)

Përfundon e qetë protesta, dy javë ataf qeverisë:  Ka përfunduar e qetë protesta e thirrur nga tri partitë opozitare me moton “Kundër kapjes së shtetit”, pas një marshi prej më shumë se dy orësh, në të cilin vlerësohet se morën pjesë mbi 20 mijë qytetarë.
Marshi protestues që filloi në sheshin “Zahir Pajaziti” në krye me liderët e partive opozitare, Visar Ymeri i Lëvizjes Vetëvendosje!, Ramush Haradinaj i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Fatmir Limaj i Nismës për Kosovën, ka përfunduar me http://dlvr.it/9Rtvnc

Defter hefte: Dodiku je trebalo zabraniti ulazak u Potočare

Defter hefte: DODIKU JE TREBALO ZABRANITI ULAZAK U POTOČARE

Emisija “Defter hefte” sa Fatmirom Alispahićem, je na programu mtv Igman, nedjeljom od 20.00 sati.

U 76.- oj emisiji pogledajte:

1. Dodiku je trebalo zabraniti ulazak u Potočare
2. Šta su Ahmići kardinalu Puljiću?
3. Zašto naše društvo ne razumije patnje demobilisanih boraca?
4. Bošnjački povratnici – tuga beskonačna
5. Je li vrijeme za bošnjačku revoluciju u Stocu?
6. Šta će Srbija raditi 11.…

View On WordPress

Ko se plaši Bošnjačkog jedinstva - mr. Fatmir Alispahić

Ko se plaši Bošnjačkog jedinstva - mr. Fatmir Alispahić Nepovjerenje je naša strategija

Fatmir Alispahić na tribini u Bogojnu, 13.3.2015.

  • Popis stanovništva, genocidan izborni zakon
  • Djeca iz Konjević Polja https://youtu.be/uRzEFgsJklE – februarski protesti i paljenje državnih institucija,
  • Dejtonska državna tajna policija- SIPA
  • Islam-kičma bošnjaštva
  • Izmišljanje islamskog terorizma ( islamofobija, vehabije, četnički ravnogorski pokret, OS BIH i postrojavanje sa četnicima )
  • Hrva…

View On WordPress

youtube

VIŠE BOŠNJAKA ZAPOSLENO U GRADSKOJ UPRAVI U MALMEU NEGO U CIJELOJ RS video:

Emisija “Defter hefte” sa Fatmirom Alispahićem snimljena u Švedskoj