fashion weekend skopje

Гости на FWSK ден 1 и 2 | Guests at FWSK day 1 & 2

Во голема гужва помеѓу ревиите, успеавме на кратко да фотнеме дел од посетителите на првите два дена на Моден Викенд Скопје. Подгответе се за уште многу фотки од ревиите кои следуваат :)

Keep reading