diy furniture

Направи си сам, висечка градина

Доколку живеете во стан, или во куќа, а немате доволно простор за голема градина, ова е одлично решение. Висечката градина се состои од споени даски со јаже, и е прилично едноставно, доколку го имате алатот за да ја изработите.

Потребно ви е:

  • саксии
  • цвеќе
  • даски
  • јаже
  • алат за изработка на подлогата

Погледнете низ фотографиите како да ја изработите

Уживајте во вашата нова градина. :)