dhes

anonymous asked:

Hey! Will yuuri ever find out that victor is in the mafia??? xx

Hey there! :D
He definitely will ^w^
But, not for a while o3o
AND YOU BETTER BELIEVE THAT WHEN HE FINDS OUT, THINGS ARE GONNA GO TO HELL
FUFUFUFUFUFUFUFU

Mardhenia seksuale mashkull-femer mori rrjedhe tjeter kur meshkujt e pane kete relacion si nje akt heroik, aq sa t'i tregojne me imtesi dhe detaje gjithe rrjedhen e ngjarjes shoqerise, duke u krenuar se po duken “cool” ne sy te tjereve.

Ditet kalojne dhe jeta tregon se eshte me e veshtire nga sa mendonim.
Une kam nje deshire te cmendur per te jetuar e per te kaluar me shume dite si keto.
—  kamelah13
Thoughts

E dini c'esht “mentalitet shqiptar”? Te shash shqiptaret per mentalitetin e tyre kur dhe vet je shqiptar dhe te pelqen s'te pelqen ne nje moment ose ne nje tjeter do shfaqesh patjeter tipare te ketij mentaliteti.

Interview with Tom Hiddleston in Instyle Germany

  • he smells of tangerine and musk
  • if he wants to relax he wears sweatpants all day and stays at his mum’s, drinks beer and takes walks at the seaside
  • he is good at ironing and knotting ties (he says ;D)
  • he unconsciously still wants to prove himself to his dad, even though he knows that his dad understood that actor is a proper job with days from 4AM to 9PM
  • the bug that crept up his leg on set of Skull Island was a “vietnamese swamp spider” (not trying to find out what thing they meant after three translations *shudder*) and he used his training with former SAS to overcome his fear and get rid of it, before something bad happened :D
  • he doesn’t think he is athletic, but loves to run
  • he loves wearing his everyday “uniform”
  • he says his style icons are David Bowie, Mick Jagger, and Sean Connery
Ka akoma nga ata qe pyesin veten pse vajzat shqiptare kane vetbesim te ulet, epo me lejoni t'ju qartesoj mendimet.
Nese nje vajze vishet ekstravagante, eshte “rruspie”. Nese vishet sportive, eshte “djale”.
Nese nje vajze ve makijazh eshte “fallco”, nese nuk ve eshte e “shemtuar”.
Nese nje vajze eshte e holle quhet “kocke e lekure”, nese eshte e mbushur quhet “boluce”.
Nese nje vajze eshte e gjate quhet “steke bilardoje”, nese eshte e shkurter, “xhuxhe”.
Nese ti le mesazhet seen eshte kurve, nese te kthen pergjigje eshte perseri kurve.
Nese ka nota te keqija eshte “e trashe”, nese ka nota te mira eshte “peshkope”.
Nese rri me djem quhet kucke, nese nuk rri quhet e prapambetur.
Nese del quhet “e levizur”, nese rri ne shpi quhet “vajze mamaje”.
Nese nuk ka gjoks dhe te pasme quhet “drras”, nese ka gjoks quhet “lope”.
Ne nje shoqeri ku cdo karakteristike e mundshme njerezore e ka nga nje epitet vulgar vajzat qe besojne fort ne vetvete jane per tu pershendetur.