cary's

“ oi — i offered to pay because that weird thing in my chest cavity often makes me feel bad, but that doesn’t mean ya get to order the whole damn menu. ” sirius waited, an amused expression present as he shot a quick look at the man currently taking their order. “ that made me sound like a bit of a git, now didn’t it? ”

Analisi di un compagno ignorante che non ha mai capito un cazzo.

Mi sto divertendo un casino ad osservare  chi in questo momento si guarda con aria perplessa dopo aver votato NO, chi si sta incazzando come un babbuino perché non ha vinto il SI, chi analizza come in caso di elezioni dovremo districarci tra Stellini, Ruspini e Fratellini, vecchi e nuovi piddini, e una valanga di micro partiti a sinistra che se vorranno avere almeno mezza voce in capitolo dovranno allearsi con il nemico che hanno voluto far cadere con tanta ferocia [e di questi ultimi parlo con grande affetto vista la mia vicinanza ideologica, ma non analitica]. In poche parole in mezzo a tutti i festeggiamenti e i dubbi sul futuro io vedo solo una cosa: Un Pd monco ha perso con un 40% un’accozzaglia di partiti di tutti gli schieramenti ha vinto con il 60% dei voti ed i meriti cari miei compagni se li stan prendendo Gli Stellini i Ruspini ed i Fratellini. Insomma io mi sto divertendo, ma in verità ci vedo ben poco da festeggiare e da divertirsi, e molti forse lo stanno capendo solo ora.

Ora torno a lamentarmi dei cazzi miei che son tanti e non li posso far cadere con un referendum 

imluanaar  asked:

Un Capri se puso muy dulce y bello conmigo ♓ y me escribe cosas como:No sabes como te extrañé,te voy a dar un abrazo desestresante, cari(cariño), adiós Cari,que duermas bien,voy a esperar cada momento volver a leer uno de tus mensajes

Awww 💕. Los Capricornio no suelen mentir cuando les gusta alguien, son directos y claros, así que le debes gustar

Faedah nulis~

Nganu tumb, jadi ceritanya saya keinget sebuah band yang dulu saya temuin di tumblr.

Ini band keren nih, band alternative-indie-rock yang unik, soalnya drummernya merangkap sebagai lead vocalist. Jarang banget kan ada yang kayak gitu. Biasanya mah lead vokal dirangkap sama gitaris atau bassist.

Nah, tapi saya lupa nama band ini. Yang saya inget cuma asalnya dari Australia dan sekarang lagi hiatus.

Terus karena lupa nama bandnya, saya nyari2 di google. Saya cari pake berbagai keyword. Tapi nggak ketemu. Ya emang susah sih. Soalnya yang saya inget dari band ini cuma lagi vakum, dari Australia, dan drummernya yang juga jadi vokalis.

Setelah pucing karena lama ngubek2 google dengan berbagai keyword tapi nggak ketemu juga, akhirnya saya nyari pake kata kunci dengan bahasa indonesia. Saya masukin tuh di mesin pencarian google: drummer merangkap lead vokal.

Terus abis itu band yang saya cari2 itu langsung ketemu! Hahaha daku syenang~

Artikel tentang band itu langsung ketemu di bagian paling atas dari hasil pencarian google. Dan lucunya, artikel itu dari blog saya sendiri. Iyes, dari tumblr ini! Hahaha ini yang bikin saya bener2 nggak nyangka!

Tadinya saya udah pucing kelamaan ngubek2 google tapi nggak ketemu. Eh ternyata taun kemaren saya sendiri pernah nulis tentang band itu di blog ini.

Saya jadi ngerasa kayak, “wah untung dulu aku nulis”

Saya sendiri udah lupa kalau ternyata saya pernah nulis tentang band itu disini.

Ternyata faedah dari menulis bisa seabsurd ini. Ehehe

PS: nama band itu adalah Made in Japan. Band ini enak didengerin, coba deh pemirsa dengerin yang judulnya What it is.

anonymous asked:

Top 5 most attractive girls and guys

okay, before i start answering this question i’d like to make a point that i don’t really want to rank people based on appearance, and i am very much against perpetuating this idea that image is so important. but anyway …

GIRLS

  • dorcas, of course. she’s the intimidating kind of attractive. she’s just so … there.
  • mary’s absolutely adorable and i love her. especially with her cute little glasses. 
  • cari. definitely. like … how? 
  • andromeda. she’s really beautiful and she always seems so put together. goals. 
  • i’m not really sure what to think about mika, but she is really pretty, so …

BOYS 

  • do fabian and gideon count as one person or two? because i’m a total sucker for freckles.
  • remus is a cutie. he always looks so pale, though. 
  • if you ignore the whole blood purist thing, and focus purely on the looks, i suppose i could include rabastan in this.
  • okay. here’s the thing. i will never, EVER admit it, especially not to him because god knows his head’s big enough already, but … i do kind of really like james’ hair. and i mean, playing quidditch does make you fit. however, finding someone attractive and being attracted to them are very different things. VERY.