ballkan

Djazz.tv në Ballkan

Kanalet muzikore holandeze, Djazz.tv dhe Brava kanë gjetur distributorët e parë në territorin e Ballkanit.

Të dy kanale do të jenë pjesë të platformës satelitore bullgare Mobilet dhe operatorit kabllor maqedonas blizoo. Këto platforma janë pjesë e Telekom Austria Group.

Në Evropën Qendrore dhe Lindore, kanalet mund të shihen edhe në Sllovaki, Çeki, Estoni, Hungari, Kroaci, dhe Poloni, duke…

View On WordPress

Hidhen gurët e parë për rikonstruktimin e Kalasë së Beratit

Të tjera rreth shkrimit

 VIDEO

BERAT – Kalaja e Beratit mbetet një ndër më të veçantat jo vetëm për vendin tonë, por edhe në rang Ballkani. Ajo është kalaja e vetme në Ballkan ku banohet nga qytetarë të Beratit, që prej themelimit të saj duke gërshetuar vlerat historike të periudhave të ndryshme, por edhe duke i trashëguar ato ndër breza. 

Si e tillë ajo çdo ditë e më shumë po tërheq vizitorë…

View On WordPress