askars!

Abang Askar Sporting tayang pelir depan kekawan “Buruk cam ner pon rupa abang askar ni bila depa pakai uniform nampak macho jer…Nak Abang Askar Gak 😊 (Not Malay Army)

I mean, fuck, I still wake up shivering in the foetal position. I’m incredibly grateful for the opportunities I get. Getting drunk on someone else’s dime listening to Abba is brilliant, but my life is still shit. I’m still agonising. What the fuck am I doing with my life? Where do I belong? Who gives a fuck? Let me assure you, it doesn’t get any better.”

Cerita Gay Melayu : Gian Batang Askar

Tujuan saya menulis kali ni bukan lah nak cerite pasal budak urut. Ni nak konsi cerite satu lagi species jantan yang buat saya turn on bile tengok ide orang iaitu abang-abang kite, abang-abang polis kita atau abang-banag tentera laut kita.
Saya pun hairan jugak selain daripada lelaki yang gelap mereka yang beruniform kemas ni jugak boleh buat saya naik nafsu untuk buat hubungan sex dengan mereka walaupun tau mereka tak kan nak pakai uniform nak jumope kita ya tak. Tapi at least die orang nye profession macam tu memang saye teringin nak buat hubiungan sex ngan merea.


So di pendek kan cerita saya selalu gak masuk sms chat celcom channel gay3 kat situ. satu sms 5 sen ok lah jugak. So dalam tu dapat lah rami no talipon daripada budak umo 17 tahun sehingga bapak umur 50 tahun. Ade pelbagai bangsa dan pekerjaan. SO salah seorang die yang chat ngan saya ni ialah umo dalam akhir 20an dah pun kawin. Masa chat tu memang lag saya bagi tau ni saya jenis yang suka lelaki jugak walau pun dah kawin. Dia kata dis ni tak de lah jenis suke lelaki tapi kalau ada lelaki nak isap batang die and nak bagi die jubo untuk di cucok di kate no problem . Die on je.

Mule2 die ni dari kem di kedah and of course jauh lah dar pada bandar tempat saye tinggal.
so selalu berhubungan melaui sms sahaje/. Lame kelaman kite borak dalam talipon sehingga masing2 stim melancap same2. itu lah yang kami selalu buat kalau on the phone. Die kate walaupun dah kawin die masih jugak nak mintak di isap kan batang oleh jantan . cume die tak isap orang punye lah.

Die selalu cerite kat saye pasal saiz batang die ( die kate 6.5 inci hitam dangan mashroom head die kata). so suatu hari die di hantar kursus ke bandar twmpat saye tinggal untuk satu minggu. So masa di sini die kontek saye kate nak jumpe pasal die kate tak da bini nak lepas geram sodie perlu seseornag untuk lepas geram die.
So saye datang lah jumpe die kat hotel die menginap. Mat ni tak de lah ensem sangat tapi boleh pakai lah. Cume die dan badan agak gelap dan tough sikit . Tu yang buat saya turn on.

Masuk je bilik hotel tak sempat2 nak jabat tangan die terus terkam dan peluk saye.. Ish mat ni biar betul kate nak orang isap je . Ni lain pulak siap peluk2. Saya biar je lah sedap di peluk gitu. die terus baring kan saye atas katil dan mule mengomol saye. Ish ganas jugak mat ni. Mule2 kate tak nak lah romen2. Bile di tanye die kate saje je nak cume romen ngan lelaki. Saye biarkan je syok lah. So mule2 die kiss bibir dan kulum lidah ish not bad sedap. Maklum lah orang biase kulum lidah bini. Sedap abis. Tak sempat2 nak bukak seluar lagi tu. so lepas kulum lidah anad bibir die mula bukak baju dan selaur die hingga bogel abis. Wow memang betul lah ape die kat ebatang die memenag panjang dan besar. gelap pulak tu. die kate die urut gune minyak lintah. so Saya ape lagi terus terkam dan isap lah batang dia puas2. Wow terjerit2 die kesdapan. Die kate lame dah tak kene isap because bini die tak reti isap. so kalau nak cari orang iusapa dia kene lah cari jantan die kate .


Jantan2 lagi pandai isaop dari pompuan die kate. Betul jugak die kate tu. lepas aku puas isap die jilat poulak tetek aku sampai aku betul2 stim. Die kate nak masuk lubang aku. tapi aku tak bagi . aku kate besar sangat lah tak larat.


So die kate die gian sangat. so saye isap je batang die lagi sampai die betul2 puas. lepas tu die kate die betul2 nak rase belakang saye. saye tak bagi gak beause besar mane laraty salkit. Die ok . Tapi dia kate die nak gesel kan batang die kat permukaan lubang saye je. so saye bagi lah. Saye baring meniarap dan die teurs letal kan batang die di celah due buntut saye. Lepas tu di sorong tarik sambil peluk saye dari belakang. Oi sedap dan panas nye batang die. seronok saye die buat die. Sambil peluk saye dia gentel tetek saye buat saye lagi tambah sti, Geselan die makin laju dan nafas die semakin kencang. Lepas beberapa minit die kat e die nak pancut .


Dengan ghairahnye die samapi kepuncak dan pancut kan air mani di celah buntut saye. aduh mak memang panas dan banyak. lepas pancut die masih lagi gesel kan batang die sehingga saye pun pancut same. lepas tu same same keletihan. Die kate die teringin nak rase luabng saye. Tapi saye kat etak berani nak cube because batang dia tu besar lubang saye sempit. Die kate mesti sedap sedang kan gesel pin dah sedap die kate.

lepas beberap minit kami due mandi. dan saye berkemas untuk balik. Mane boleh tingal ngan die malam tu saye kena balik service wife pulak heheh. Macam tu lah kalau hidup double barrel kena lah pandai bagi masa.
so jumpa lagi di lain cerita. Saje nak isi kekosongan cerita kat sini yang dah lame tak de orang nak antar cerita. ok bye

flickr

Pierce The Veil by Maysa Askar

Di Rogol Cikgu Zul

Perkenalan aku dengan askar pencen begitu indah. Dia mencarikan aku kerja baru dan menyuruh aku berpindah ke rumah kawannya yang begitu dekat dengan tempat kerjaku. Kini aku menyewa bilik di rumah kawannya. Setiap hari, mudah dia datang ke rumah sewaku. kadang-kala dia tertidur menungguku balik kerja. terasa bahagia ketika bersamanya kini……

Kawannya seorang guru. Tinggal seorang di sini. anak bininya duduk berasingan di kampung. Sebulan sekali dia balik menjengok anak bininya. Dia memang peramah, bukan saja hensem dan bijak. Aku panggil dia cikgu jer. nama penuhnya pun aku tak ingat. Dia tak kisah pun kalau abg askar pencen bermalam di rumahnya. Abg askar buat rumah tu macam rumahnya jer. kadang tu pakai spender jer kehu, kehilir, duduk kat ruang tamu dengan cikgu zul. Cikgu ni ialah kawan karib abg askar. Kalau dia selalu bermalam di rumah ni pun cikgu tak kisah.

Petang itu cuaca memang sangat panas. Cikgu Zul yang sedang menonton tv asyik mengeluh kepanasan. kelihatan peluh menitik-nitik membasahi tubuhnya walaupun kipas ligat berpusing. Cikgu Zul berbadan besar. Penuh bulu dada bercantum ke bulu koneknya. Jambang kalau tak bercukur setiap hari mesti macam benggali jual kapet. “aku tersenyum memerhatikan cikgu zul kepanasan”. Selalu dia simpan misai bercantum dengan janggut yang di trim kemas. Memang segak dengan watak seorang cikgu.

Aku biasala hujung minggu macam ni berbaring depan TV, tonton je cerita ntah apa-apa ntah yang ada. lepas mandi… terasa segar… bau sabun mewangi memenuhi ruang tamu. bergolek tanpa baju. Cuma berseluar pendek putih, agak sempit. “wanginya cik zul tersengih sambil menegurku.” sesekali aku melayan celoteh cikgu zul. Dalam keadaan terlentang, bahagian konekku jelas membonjol. Menyerlah. Sesekali aku nampak Cikgu Zul memfokus ke arah itu. Dia pun tak berbaju, tapi cuma berkain pelikat. sambil menyemak kertas ujian anak muridnya dia menceritakan kisah hidupnya. aku lihat bulu dadanya begitu basah kuyup. patutla dia sibuk mengeluh kepanasan.

Cikgu Zul bingkas bangun. dia ambil tuala lalu menuju ke bilik mandi. Mataku mengekori gerak-gerinya hingga dia masuk ke bilik mandi. Bunyi air shower kedengaran jelas… kedengaran cikgu zul bersiul-siul sambil menyanyi, perkara yang biasa di lakukan ketika sedang mandi.

Terasa dahaga bila panas macam ni. aku ke dapur untuk mengambil air dalam peti sejuk. terkejut aku melihat Cikgu Zul mandi tidak menutup pintu. Aku dapat lihat dengan jelas Cikgu Zul yang sedang mandi berbogel. badannya yang dilitupi sabun… bontotnya pejal..koneknya yang besar juga ditumbuhi bulu yang lebat. Aku memegang cawan sambil memerhatikan cikgu zul mandi…Aku rasa terpegun bila melihat konek cikgu zul yang besar dan terjuntai itu…. Konekku mula menegang dan semakin mengeras. Cikgu Zul menoleh dengan tiba-tiba ke arah aku mebuatkan aku tersentak, aku cepat-cepat pergi ke ruang tamu…

Aku merebahkan badan di depan TV. mataku mula rasa mengantuk. Cikgu Zul keluar dari bilik mandi sambil bersiul-siul. dia duduk di tepiku menyambung kerjanya dengan bontotnya berbalut tuala lagi. Aku pura-pura cool seolah-olah tidak nampak dia mandi bogel tadi. Patutla dia tak curiga bila abg askar menutuh bontotku setiap kali dia tidur di sini. pasti cikgu zul pun minat konek.. aku tersenyum sendirian.

Suasana di luar mulai mendung. patut la tadi panas sangat. Angin mulai meniup kencang masuk ke ruang tamu. Di depan TV aku terlena. Aku terkenangkan konek cikgu zul yang begitu gemuk sebelum keras. konekku mengembang.. Dalam mamai, aku rasa sesuatu menggosok-gosok di bahagian konekku, menjalar membuatkan konekku semakin keras menegang. Aku tak larat untuk membuka mata sebaliknya mebiarkannya kenikmatan ini berlanjutan…. Cikgu Zul yang dari tadi melihat konekku tegang di balik seluar semakin berani mengurut-urut konekku. Aku rasa tegang bila kemaluanku makin membesar di balik seluar. terasa senak. namun urutan cikgu zul dari batang ke kepala konekku membuatkan aku jadi tak menentu… kubiarkan saja. Mataku masih aku kututupkan. sedap……

Melihat aku tidak sedarkan perbuatannya, perlahan-lahan Cikgu Zul melondehkan seluarku, terdedah lah sebatang daging yang keras terpelanting keluar dari seluar pendekku. tegak ke atas… keras. Kubiarkan perbuatan Cikgu Zul itu. Tangannya menggenggam erat konekku. konekku dilancap…. dipicit-picit…. di elus-elus…. diusap-usap. Cikgu Zul lancapkan konekku dengan perlahan membuat nafsuku terangsang dan nafasku turun naik.

Tiba-tiba aku rasa sesuatu yang hangat dan basah, kesat dan sedap bermain-main di konekku. kali ini aku tidak dapat berpura-pura tidur lagi. aku tidak dapat menahan kenikmatan kuluman cikgu zul lalu aku mendengus… ishhhh….arrggghhh. Bontotku terasa mencengkam lalu spontan aku mengangkat badanku membuatkan konekku tertujah sedalamnya sehingga ke tekak cikgu zul. Tanganku menggenggam rambut cikgu zul. sambil meramas-ramas. mataku terbuka dan kulihat Cikgu zul sedang asyik mengulum kepala konekku. Dia terus menjilat, menyonyot dan memasukkan batangku ke dalam tekaknya. arghhh… arghhh… arghhh…, aku menahan sedap. memang berpengalaman.

Tanganku terus mencengkam erat rambut Cikgu Zul. Erat. Dia terus mengasasak aku dengan hisapan demi hisapan. Kepala cendawanku, batangku, telur, semuanya dia hisap.

“Cikgu”……. aku mengerang. “sedapnya Cikgu”……

Dia terus melakukan itu. Badanku rasa bergegar. Nafas ku jadi kencang. Pangkal batang aku rasa begitu sedap, terasa macam nak terpancut, nikmatnya memang berbeza.

“Cikgu.. saya nak terpancut ni… Jangan cikgu…. arghhh… Ahhhh, cikgu”

Cikgu Zul mengangkat mukaya tersenyum keghairah. matanya tajam merenung tepat ke mataku. Dia membenamkan mulutnya ke tetekku… bermain-main di putingku… aku menggeliat kenikmatan… dia terus menjilat perutku. Aku menahan supaya tidak terpancut ketika ini… Cikgu Zul semakin ganas, dia bingkas bangun lalu merebahkan badannya yang besar menindihku. Dia lantas menyerang tengkukku belum pun sempat aku berkata apa-apa. Dia mengucup, mengulum bibirku. Habis aku kena romen cikgu zul. sedap….di pulun habis tubuhku. ternyata dia betul-betul dahagakan tubuh jantan. Lidahku dihisap…..Nikmatnya. Seluruh badanku diraba sambil menggeselkan bulu dadanya ke dadaku. Dalam kelemasan itu kulihat Cikgu Zul menanggalkan tualanya. Aku dapat rasakan koneknya yang tadi membonjol disebalik tuala kini bersentuh ke perutku…. hangat…besarnya macam konek mat salleh…….

Cikgu Zul melutut, menghalakan koneknya ke mulutku. Besar sungguh konek Cikgu Zul. tak boleh nak genggam…Ini pertama kali aku jumpa konek sebesar ni. Kepala konekya begitu besar. batangnya berurat. terasa penuh bila koneknya memasuki ruang mulutku. Cikgu Zul memasukkan batangnya perlahan-lahan ke dalam mulutku. memang dasar cikgu. Dia mengajarku cara menghisap batang supaya memberi kenikmatan yang maksimum kepada pemilik zakar. Aku menyedut sekuat batangnya sambil menyorong keluar masuk.. Cikgu Zul suka aku telan semua koneknya hingga aku tersedak-sedak terkena tekak. Nikmatnya menghisap konek. konek abg askar tak segemuk ini. teringat abg askar aku menjadi takut….

“Suka?” tanya cikgu zul. “Suka… tapi takut…Nanti abg man tahu” jawabku.. “Kalau dia tau pun dia tak marah cikgu……” selamber jer cikgu zul menjawab.

Cikgu zul menghisap konekku pula. Aku menjerit kesedapan. lidahnya bermain-main di pangkal batangku… lalu dia menjilat terus menuju tetekku. pengalam menghisap tetek bininya di gunakan menghisap tetekku. Dia menghisap putingku, menyonyot tetek ku sambil mengigit-gigit manja putingku. Sedap sekali. puas bermain diputingku… dia bermain di celah kangkangku semula. Dia menyedut buah zakarku, sambil tangannya mencengkam erat konekku yang basah dengan air liurnya… tangannya laju melancapkan konekku. konekku semakin keras…. timbul semua urat konekku. kepala konekku mengembang berkilat… tegang…aku rasa sesuatu mahu terpancar keluar. Aku semakin mengerang.

“Cikgu saya nak terpancut ni….tak tahan ni cikgu… sedapnya..” aku mengerang.. Dia tidak meperdulikan sebaliknya dia berhenti melancapkanku, berhenti menghisap telurku dan mulutnya terus menghisap batangku pula… hisapan demi hisapan begitu mendera batangku. sehingga aku rasa badan aku jadi kejang. tanganku terus mencengkam rambut cikgu zul. seluruh batangku masuk dalam mulutnya. Begitu sedap yang tak terkata terasa di seluruh tubuhku..terasa begitu nyilu kepala cendawanku di sedut mulut cikgu zul.

“Cikgu…..Ahhhhhh…..Ahhhhh. Ahhhhhh.” aku angkat badanku… tanganku menarik kepala cikgu zul rapat kepangkal konekku. cecair hangat mengalir deras menuju lubang kencingku. Aku memancut berdas-das air maniku yang hangat ke dalam mulut cikgu zul. Aku lepaskan sepuas-puanya ke dalam mulut cikgu zul… berdenyut-denyut konekku di dalam mulutnya. cikgu zul cuba melawan. namun tanganku kuat menekan kepalanya, aku membenamkan konekku sambil menyiram air maniku yang hangat, kental, pekat dan banyak hingga ke tekaknya. Aku lihat matanya terbeliak menahan konekku di mulutnya. Aku lepaskan cenggaman tanganku sebaik sahaja konekku mulai mengendur. tersedak cigku zul … berair matanya… cairan putih kental meleleh di misai dan janggutnya. aku tersenyum puas. Aku keletihan setelah mengeluarkan benihku.

“Suka?” aku pula yang menyoal cikgu zul…. Cikgu Zul membalas dengan senyum sinis.

Aku terlentang kepuasan setelah batangku mendapat layanan istimewa cikgu zul. Ku sangkakan permainan ini sudah berakhir… Cikgu zul mengesat air mani dimisainya dengan belakang tangan… dia menindihku. kedua-dua tanganku di pegang erat. dia berlutut di celah kangkangku mengangkat kadua-dua pehaku ke atas. Menolak pehaku ke arah dada ku hingga juburku terdedah ke arahnya. Degan rakus dia menindih ke atas tubuhku. Mungucup bibirku, aku cuba mengelak…. misai dan janggutnya yang tebal berbau air maniku. basah bibirku bersatu dengan air liur cikgu zul.

“Cikgu… jangan nati abg man tau” aku merayu….. namun rayuanku memberikan rangsangan yang semakin ganas. Cikgu Zul meludah lubang juburku. becak…. Sambil itu jarinya menjolok-jolok bermain di juburku. Jari Cikgu Zul…. Perlahan-lahan dia bermain memberikan aku satu kenikmatan lain. Dia memasukan dua Jari……. “Cikgu…” aku terkemut-kemut menahan jolokan jari cikgu zul……

“Cikgu…jangan” tanyaku lemah. Batangku kembali mengeras.

Dia menjawab “jangan takut….abg man tak marah” Juburku terasa dilumuri sesuatu yang lekit seperti gel. Sejuk… nyaman…. Cikgu Zul menghalakan kepala koneknya yang gemuk ke lubang juburku. Cikgu Zul menekas sekuatnya kepala koneknya berusaha memasukkan ke duburku yang masih ketat untuk menerima konek raksasanya..

“Cikguuuu, jangan…” jerit aku. Di luar sana hujan telah lama turun dengan lebatnya. “plop”…Aku menjerit kesakitan bila kepala cendawan cikgu Zul berjaya menceroboh ke lubang belakangku. otot kemutku terus mencengkam kepala cendawan cikgu zul. Terasa sakit yang amat sangat… seolah-olah nak koyak juburku. Cikgu Zul memaksa kepala cendawannya masuk semakin dalam, dia menyuruhku agar aku tidak menahan kemasukan itu sebaliknya merelakan dengan relax. Aku rasa bagai nak terberak….Sakit tapi penuh nikmat terutama bila cikgu Zul menegang-negangkan batangnya di dalam lubang ku. Ahhhhh….. aku menjerit tanpa dapat ditahan. Dia terus mengasak-asak ku. Dia semakin ghairah mendengar jeritanku…. Makin lama makin ganas sehingga dia langsung tak menghiraukan jeritanku malah makin terus menggila….dia menyorong tarik batangnya. Keperitan dijolok bercampur kesedapan itu tidak dapat aku gambarkan…..

“kemut kuat……"sentak cikgu zul seakan marah… "plap….plap….” tangannya menampar-nampar bontotku. aku mengemut batang raksasa cikgu zul…. cikgu zul menghentakkan koneknya sekuat hati ke juburku. hangat… terasa setiap inci konek raksasa cikgu zul melanggar dinding juburku. penuh memenuhi ruang juburku. henjutan yang kasar keluar masuk juburku. aku menggelengkan kepala menahan hentakan demi hentakan cikgu zul….

Cikgu zul melepaskan sebalah kakiku turun. kini dia memeluk sebelah kakiku sambil menyorong batangnya yang besar berurat keluar masuk juburku… aku megetapkan bibir… sakit… mataku terpejam…… “plop…ploppp…” bunyi peha cikgu zul berlaga bontotku. bulu dada cikgu zul basah kuyup….. sesekali memerik peluhnya membasahi tubuhku…. aroma jantan yang sedang bersetubuh… mengasyikkan… mengkhayalkan….

Puas menjuburku dari depan…. “plop…"dia menarik koneknya keluar dari juburku. cikgu zul menyuruhku menonggeng. kakiku di kangkangkan luas…. bontotku melentik macam anjing nak kenak jolok… doggy style la katakan… juburku yang mulai lega, kini di tujah konek raksasa cikgu zul semula. "Arghhh…. cikgu….” ku megerang bila kepala takuk cikgu zul meloloskan ke juburku… Cikgu zul mencangkung atas bontotku… bontotku ikut tertarik ke atas….. dia semakin menggila menghentak juburku…. pedih….. badanku terpelanting sama setiap kali konek cikgu zul keluar masuk juburku.

“Sedap jubur kamu ni…patutla man bela kamu. patutla dia tak main betina” bisik cikgu zul… “cikgu… laju”….Aku hanya mampu mengerang kesedapan….. Cikgu zul menjilat telingaku…habis basah dengan air liurnya…. sebelah tangannya menarik erat tubuhku… rapat ke tubuhnya.. terasa basah belakangku bersatu bengan bulu dadanya yang berpeluh. tangan sebelah lagi meramas-ramas rambutku. Aku menguatkan kemutan… aku tahu cikgu zul sudah sampai klimaks…. aku tonggengkan bontotku sambil ku kemutkan batang konek cikgu zul. dia menarik kuat bahuku.. dan hingga akhirnya. satu hentakkan kuat membenamkan konek raksasa miliknya….. “Arghhhhh………” dia meraung melepaskan pancutan-pancutan panas ke dalam jubur ku…. juburku mencengkam konek cikgu zul. aku kontrol kemutanku. koneknya berdenyut-denyut dalam juburku tetapi masih keras. “plop”….Dia mencabut koneknyanya…. di cengkam kuat koneknya dihalakan ke mulutku, aku membuka mulut, lalu dengan cepat dia memasukkan koneknya dalam mulutku dan memancut sisa cecair putih itu ke dalam mulutku. Aku terus menghisap konek bercampur lendiran bontotku dan menelan air benih cikgu zul…ku sedut-sedut hingga ke pancutan terakhir…

“lama abg tak fuck orang…. bila dengar kamu main dengan man… konek abg tak boleh tahan… ” cikgu zul melepaskan apa yang terbuku di dadanya selama ini. Cikgu Zul kelihatan puas, memandang ke arahku. tangannya meramas-ramas bontotku yang diratah sebentar tadi. . Sambil berbogel dia mencapai tuala dan terus ke bilik mandi. Badan sasa nya yang berbulu lebat itu betul-betul hebat dalam keadaan bogel, koneknya begitu gemuk terpelanting kiri dan kanan bila dia melangkah ke bilik mandi. Aku terlentang kelesuan. Terlanjang. Batangku masih mengeras, seolah-olah mahukan lagi. Juburku terasa perit. cikgu Zul langsung tidak risau. juburku sakit dan rasa takut diketahui abg askar. Penangan konek raksasa Cikgu Zul.

Pak Man

AUG 5

Posted by mrselampit

 

 

 

Rate This


 

“Pak Man, Mak Limah….tolong……tolong” Pintu rumah dibuka dan tersembul muka Mak Limah, “Kenapa?” “Emak pengsan Mak Limah…..tolong Mak Limah” kataku. “Kau baliklah dulu nanti makcik datang “, dan tergesa gesa Mak Limah masuk ke dalam semula. Aku pun terus balik semula ke rumahku yang terletak kira kira 50 meter dari rumah jiranku itu. Tak lama kemudian sampailah kedua dua laki bini itu. Kedua duanya baya ibuku, lebih kurang 45 tahun. Mak Limah terus menerpa kepada ibu dan kemudian dia panggil suaminya. “Ibu engkau ni kena dibawa ke hospital segera Wati….engkau siaplah boleh ikut Pak Man…adik adik engkau ni biar Mak Limah jaga” kata jiranku yang mulia itu.

Setelah bersiap ala kadar, aku terus memapah ibu naik kereta Nissan Sunny Pak Man untuk ke hospital di bandar Kuantan.Kirakira satu jam kemudian sampailah kami dan terus ke bahagian kecemasan. Ibu ditahan dan dimasukkan ke wad ICU. Untuk pemerhatian kata doktor. Dalam kecoh kecoh itu tak sedar hari dah malam. Pak Man ajak aku pergi makan dulu.Setelah makan di tepi Sungai Kuantan itu, Pak Man ajak cari hotel untuk bermalam. Aku kata takpalah biar aku tidur dekat emak di hospital tapi Pak Man kata tak dibenarkan oleh pihak hospital. Aku ikut sajalah. Pak Man kemudian bawa aku ke Kompleks Teruntum untuk beli T-shirt , kain batik, berus gigi dan bedak untuk aku.

Lepas tu Pak Man terus cari hotel. Dekat Pejabat Pos kalau tak silap aku. Masuk ke bilik aku lihat cuma ada satu katil saja. Macam tahu apa yang di fikiranku, Pak Man kata dia tak mampu nak ambil bilik asing asing. Malu aku rasa….dahlah dia tolong aku, aku pulak yang fikir bukan bukan. Pak Man dan Mak Limah banyak menolong keluargaku sejak ketiadaan ayah.

“Nah ambil tuala ni, mandilah dulu”, kata Pak Man. Ku capai tuala tu dan terus ke bilik air. Lama juga aku kat dalam bilik air tu. Bila aku keluar kulihat Pak Man terlena atas katil. Letih sangatlah tu. Lebih lebih lagi pagi tadi dia mengchop buah kelapa sawit. Aku ambil satu bantal dan terus aku baring di lantai. Tiba tiba aku tersedar bila badanku terasa disentuh. “Eh apa tidur kat bawah ni…tidurlah kat atas katil tu nanti engkau pulak yang sakit”, ku dengar suara garau Pak Man. Dalam keadaan aku yang mamai Pak Man peluk dan pimpin aku ke katil. Aku rebah menelentang di katil kelamin tu. Pak Man pula terus baring sebelah aku. Terasa panas nafas Pak Man kena pada leherku.

Tiba tiba Pak Man mencium aku dan tangan kasarnya meramas tetekku. Terkejut besar aku. “Apa ni Pak man?” soal aku. “Jangan Pak Man….jangan apa apakan Wati” pintaku. Aku tolak tangannya dan aku duduk dan mengensot ke hujung katil. Pak Man menghampiriku. “Toksahlah nak berlakun, engkau pun nak benda ni juga….aku ada dengar cerita pasal engkau Wati’, “Tolong Pak Man”, aku merayu lagi. Pak Man menerkam. Aku cuba melawan tapi apalah sangat kudrat budak perempuan 17 tahun berbanding denga peneroka bekas askar itu. Dicium ciumnya bibir aku. Aku memukul mukul belakang Pak Man. Sesak nafas aku kena tindih dengan tubuh sasanya. Pak Man jilat telinga aku….dagu…..leher….Tangannya terus meramas ramas tetekku kiri dan kanan.Setelah aku diam keletihan, Pak Man buka T-shirt yang baru dibelinya tadi.Aku cuba menutup dadaku tapi tanganku ditepisnya. Tangannya kemudian masuk ke belakang tubuhku dan cangkuk coliku dibukanya. Terdedahlah gunung gunungku untuk tatapan Pak Man.Terus dia menyembamkan mulutnya ke dadaku.Dinyonyotnya tetekku bergilir gilir kiri dan kanan.Dijilat, disedut dan digigitnya tetek aku. Aku merintih sakit. Airmataku mengalir mengenangkan ibu,adik adikku, Mak Limah dan anak anaknya. “Tolong Pak Man”, aku cuba lagi merayunya.

Pak Man kemudian menjilat turun ke pusatku. Kain batik aku kemudian dilucutnya bersama seluar dalam lusuhku. Malunya aku rasa. Inilah kali pertama sejak aku 5-6 tahun aku berbogel depan orang lain. Apa yang dapat aku buat hanyalah menutup mataku dengan lenganku. Aku sedar kakiku dikangkangkannya. Cipap yang aku sorok selama ini terpampang untuk jiran yang aku sangkakan baik sebelum ini. “Ahhhhhhhhhh” terkeluar dari mulutku bila aku rasa Pak Man menjilat cipapku. Tak disangka muka Pak Man yang nampak warak itu kini tersembam di celah pehaku. Lidahnya kemudian bermain main di sebelah atas cipapku. Aku cuba menafikan perasaan yang aku alami ketika itu. Sedap. Sedap sangat.

“Ahhhhhhhhhh…….Pak Mannnnnnnnnnnnnnnn” aku tewas juga. Dapat kurasa air keluar dari cipapku. Pak Man sedut sedut pulak. Aku menarik narik cadar murah hotel itu. Tiba tiba aku rasa semacam je…..rasa nak terkencing. Tak sedar aku kepit kepala Pak man dengan pehaku dengan tanganku menekan nekan kepalanya. “Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh” “Sedappppppppppppppppppppppppp” Perasaan kelegaan menyelubungi diriku seolah olah batu 3 tan terlepas dari dadaku. Melayang layang rasanya. Pak Man kemudian bangun dan mencium bibirku. Tak sedar aku mengulum lidahnya…..melekit lekit…..aku dah tak peduli. Bertikam tikaman lidah…air liur campur air cipap……..

Pada masa yang sama terasa ada sesuatu menujah nujah cipapku. Pak Man kemudian melarikan mulutnya dan seakan akan hendak bangun. Dibukanya kangkanganku luas luas. “Tahan sikit Wati”‘ lembut dia bersuara. Tiba tiba aku rasa ada benda masuk ke dalam cipapku. “Aduhhhhh……sakittttttttttt”, aku mengeluh. “Saaaaa……”, tak habis aku bersuara kerana Pak Man mengatup bibirku dengan bibirnya. Sakitnya sampai ke otak. Aku rasa macam ada benda memberi…..koyak….berdarah kat bawah tu. Pak Man mendiamkan diri seketika….kemudian kurasa dia bergerak mengangkat punggungnya dan benda kat dalam cipapku ikut terangkat….dia masukkan balik benda itu. Sorong tarik pulak..mula mula pelahan lepas tu makin laju. Sakit aku pun mula hilang….. “celupup…celapap…celupup…..celapap” aku dengar. Sedap pulak….

Aku tak sedar memaut tengkuk Pak Man dan kakiku memaut pinggangnya. ‘Sedappppppppp”, kataku sambil jari jariku mengcengkam belakangnya. Rasa yang aku rasa tadi datang balik.Meningkat ningkat………nafas Pak Man pun makin deras.. makin kuat Aku rasa benda kat dalam tu makin besar…. Tak tahan aku. “Sedapppppppppp…… Pak Mannnnnnnnnnnnn……..mmmmmm”. ‘Watiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii”, tiba tiba Pak Man menjerit dan aku rasa dalam cipapku kena pancut. Aku pun rasa terkencing lagi. Pak Man memelukku kuat kuat…lepas tu dia terjelepuk kat sebelah aku.

Lepas kira kira 10 minit diam, Pak Man bangun ke bilik air. Masa tulah aku tengok kali pertama konek lelaki dewasa….berkilat kilat hujung dia….membuai buai masa Pak Man berjalan. Aku duduk dan bila aku sentuh cipapku ada darah….atas cadar pun ada….kat peha ada sikit…. Pak Man keluar berbogel saja sambil membawa cebok dan tuala.Dilapnya pelahan lahan….bila aku kata aku nak kencing, Pak Man angkat aku ke bilik air dan dia suruh aku kencing di bawah air paip yang dibukanya. Sakit juga…..

Pagi esoknya dua kali lagi kami buat…..Pak Man ajar aku macam macam… jilat….hisap… tukar tukar kedudukan…dari depan,belakang,atas bawah……sedapnya. SEDAPPPPPPPPP. Dah tak sakit…. dah tak malu. Sedap. Lupa aku pasal ibuku yang terlantar sakit, lupa pasal Mak Limah yang aku kena hadap nanti…. lupa…lupa. Sedap………….

instagram

Variant colorway separations from screenprinting champ Danny Askar (@ohdanielsan) for my recent sloth-themed huggernaut.

Made with Instagram