ambikers

Ada orang marah mel x layan dm. Maki hamun semua. Xpela. Marah la. Mel mls nk ambik peduli. Bukan korang yg kena pukul dgn tunang mel. Mel yg lebam penyudahnya. Mel MC ari ni. Stay kt rumah je. Gara2 snap gambar bogel ingat nk post kt cni sekali tunang cek fon. Kena soal mcm polis pencen. Sekali penumbuk dgn pnyepak kena. Dh byk kali macam ni. Rasa nk lari. Tp tak tahu nk ke mana. 😭😭😭😭

KATA-KATA LEBIH SAKIT DARI SAKIT YANG SEBENARNYA

Nak dijadikan cerita, ada seorang bakal ibu ni. Diberikan ujian yang bertimpa-timpa. Baru mendirikan rumahtangga dah ditimpa dengan pelbagai ujian. Suami curang, suami lebih utamakan kawan-kawan, suami sibuk dengan telephone dan macam-macam lagi. Si isteri terluka tapi cuba sabar dengan ujian yang diberi olehNYA. Bila tanya si suami apa salah isterinya, suami itu sendiri terdiam dan berkata isterinya cukup baik. Tiada apa yang salah. Dia sendiri tak pasti kenapa keadaan jadi macam tu sedangkan isterinya adalah pilihan dia sendiri. 3 bulan kahwin, isterinya disahkan mengandung.

Sepanjang isterinya mengandung, suaminya hanya ambil tahu bila rasa mahu ambil tahu sahaja. Bila rasa tak nak ambik tahu, dibiarkan si isteri menanggung seorang apa yang isterinya rasa. Si isteri mengalami alahan yang teruk. Sama seperti wanita hamil yang lain. Muntah, tak boleh makan/minum, angin/badan rasa bergas dan macam-macam lagi. Anak pertama, sudah tentu si isteri asing lagi dengan rasa sebegitu. Si suami terus dengan sikap beliau. Si isteri menangis disisi suami saban malam pun si suami tak menghiraukan. Kejamnya kau wahai suami. Sedangkan ketika kau tidak sihat, si isteri yang kau tak endahkan ini lah yang tidurnya tak lena menjagamu. Penipuan demi penipuan si suami lakukan, tetapi si isteri hanya bersabar dan berdoa supaya satu hari nanti si suami sedar.

Hari berlalu. Alahan beransur pulih. Tetapi si suami tetap begitu. Kandungan semakin membesar. Perut semakin berat dirasakan si isteri. Penat, letih, lesu. Perut yang terkadang mengeras membuatkan si isteri lagi tak selesa. Diceritakan kepada suami dengan tujuan untuk mendapat belaian, tetapi lain yang didapatnya. Dituduhnya si isteri hanya mereka-reka kesakitan selama ini. Alahan yang palsu. Sakit yang sengaja dibuat-buat. Berlakon dengan buat keadaan mengandung menjadi teruk. Si isteri cuba menerangkan tetapi si suami lansung tak mengendahkan. Menangislah si isteri seorang diri dengan anak di dalam kandungan juga turut merasai kesedihan ibunya. Hari-hari yang dilalui si isteri berendam air mata. Banyak yang dipendam olehnya seorang diri. Banyak yang si isteri berkongsi dengan si anak di dalam kandungan. Mereka menangis berdua. Kejamnya kau wahai ayah.

Tiba hari ingin melahirkan. Sakit beranak ialah sakit yang tiada tandingan. Tetapi setitik air mata pun si isteri tak tumpahkan walaupun doktor sendiri cakap sakit dah tahap maksimum. Sakit yang tak mungkin lelaki pun dapat tanggung. Selesai melahirkan, doktor bertanyakan pada si isteri. Bagaimana si isteri motivasi diri menjadi sebegitu kuat? Dengan linangan air mata si isteri berkata “kata-kata tuduhan dari insan yang bernama suami menguatkan dan menghilangkan kesakitan yang saya rasai”. Kejamnya kau wahai suami.

Si anak terus menerus tidak mahu dengan ayahnya. Setiap kali ayahnya mendukungnya, si anak akan menangis seperti mengetahui dialah insan yang membuat ibunya kesedihan selama mengandungkannya. Si ayah menyesal, tetapi tiada gunanya lagi. Hidup mereka ibarat retak menanti belah. Walaupun sayang akan rumahtangga yang dibina, tetapi bila hati sudah penat bersabar tiada peluang untuk bahagia lagi.

Ingat! Setiap perbuatan dan kata-kata itu tajam. Walaupun sudah dimaafkan, untuk melupakan sangat susah. Hargai selagi ada disisi. Lelaki memang kuat, tetapi perempuan lebih kuat dan tabah. Ingat!

#jadikanikhtibar
#janganmenyesalkemudianhari

Foto lama aida masih disimpan baik. Aida x berapa ingat, tp rasanya sekitar tahun 2001, umur aida masa tu 20 tahun. Foto ni boyfriend aida ambik sblm aida puaskannya pd mlm tu..

Lupa nak update , yg mana haritu bising and tu kate takde condom ke . Nah cikgu belanja nah ambik ambik nak sangat kan 😒Depends on cust nak pakai ke tak . Adee cikgu kesah hahahahahaha 🤓🤓

Pergi scm dengan harapan nak ambik gambar banyak-banyak. Then nak visit kak yaya. Hmmm , harapannn… frust betul pergi scm. Btw , scary gak lalu jalan tak ada toll nak pergi scm nie. Hoho
#fatburger

One night stand with backpackers.

Aku mmg suka bercuti.Kadang2 klu dh bosan sgt dgn kerja,aku akan ambik cuti tenangkan fikiran dan pergi bercuti d tempat2 yg aku suka.Antara tempat favorite aku ialah langkawi.Stay d pantai chenang mmg heaven bg aku.bkn saja nightlife yg hidup,tp boleh cuci mata tgk mat salleh besidai d bwh terik mentari d waktu siang.
Diringkaskan cerita,satu hr tu aku g holiday sorg2 d pulau langkawi ni.d sebabkan aku dok sorg2,aku just menyewa motel yg murah menghadap pantai tp selesa utk aku stay 2-3mlm…. sedang aku menikmati minum petang d sebuah2 cafe x jauh dr tempat penginapan,aku nmpk seorg ppuan mat salleh yg kelihatan spt backpackers tgh mencari2 meja nk duduk melepaskan lelahnya.aku pun dgn baik hati mempelawa duduk semeja memandangkan cafe tersebut dh penuh dgn pelanggan.
Aku memperkenalkan diri,bersalaman dn dy dgn ramah memperkenalkan dirinya sebagai Joanne.gadis US yg berasal dr Texas.Anne seorg pengembara dn seorg blogger.gadis tinggi lampai ini berusia lewat 20an dn mempunyai susuk tubuh yg sgt menarik.perkenalan ringkas kami bertambah mesra spt dh lama jumpa.senyuman x pernah lekang dr bibir.sbg tanda perkenalan aku belanje dy minum ptg itu.

Sembang punye sembang,jam menunjukkan pukul 7mlm…aku pun mintak diri nk beredar…sblm kami berpisah,aku sempat tanye dy stay d mana mlm nnt.mana la tau bleh kelua dinner bersama.dy cuma tersenyum dh bgtau yg dy blm ada bilik nk stay.dlm kepala aku,ini peluang baik.klu aku offer,agak2 nk tak dy stay dgn aku…hahaha

So,aku pun offer utk share bilik dgn aku dgn dy,memandangkan bilik aku pun bkn la kecik mana.setakat bedua masih selesa lg.dy agak terkejut.terkejut sbb aku terlalu baik utk dy.so dy ckp itupun klu aku x keberatan.then aku pun ajak dy ke motel aku utk berehat.

Setibanya d bilik,dy terus melabuhkan dirinya d atas tilam..kepenatan sgt agaknya..so aku biarkan saja dy berehat..sementara aku salin pakaian nk mandi..

Dlm bilik mandi,aku dh tak tahan..membayangkan susuk tubuhnye yg menghairahkan.sabun jd mangsa..nk mintak main dgn Anne mcm melampau pulak.hahaha gambar Anne yg aku snap masa d cafe td jd mangsa modal aku.

Tiba2,pintu bilik air d buka.Anne gtau aku dy tk tahan nk kencing.aku pulak jd malu sbb tgh berbogel.dy agak terkejut bila nmpk aku tgh mandi dgn batang yg mengeras…anne dgn panties n bra berwarna merah dgn selamba masuk dlm bilik air dn duduk d atas mangkuk tandas tanpa segan silu.

Aku pun puji bentuk badan dy yg mmg sexy tu..dy just kata,aku ni mulut manis..dr td asyik memuji dy je…hahaha so aku mintak simpan satu gambar dy utk kenangan aku.anne cuma senyum.

“why did ur dick so hard?“Anne merenung btg aku yg tgh keras sbb dok membygkan bdn dy

"Nothing,i just imagine…….."terpotong kata2 aku

"Did u imagine this?"Anne melucutkan tali branye hingga menampakkan buahdàdanya.

Aku jd tak keruan.anne merapatkan tubuhnye dgn tubuhku.hangat…dadanya bertemu dadaku.jantungku berdegup laju.tiba2 bibirnya bertemu bibirku.hangat,padat dan kucupan itu bertaut rapat.

Selang beberapa minit selepas itu,anne melutut.btg aku yg mmg dh keras d jilat2 dn d masukkan kedalam mulutnya.rakus dn padat.inilah first time aku berasmara dgn wanita barat.sesungguhnya kucupannya,malah blowjobnye sgt terbaik..dr btg sampai ke telur d isapnya..sampai nk tepancut d isapnya.

Aku dh tak tahan sgt…aku rasakan air mani ni dh nk sampai ke penghujungnya..aku bgnkan Anne dn bwk dy keluar dr bilik air tu dn baringkan anne d atas tilam…aku kangkangkan kaki Anne,dn lidah aku terus menyentuh bibir faraj anne…not bad..not smelly at all..ku jilat biji kelentitnya dn permukaan vaginanya….terjungkit2 bdnnya kesedapan.beberapa kali anne mengerang keras yg aku percayai dy dh mencapai tahap climax.

Beberapa ketika,anne minta aku masukkan btg aku yg x seberapa ni ke dlm lubang pussynye.aku menuruti sj mahunya.aku suakn kepala btg ke permukaan bibir pussynye yg dh basah tu.terus je d tarik pinggangku supaya btgku terus memasuki farajnya.

Kenikmatan itu mmg x dpt d gambarkan..Anne mendesah kenikmatan bila btg ni d sorong dn d tarik..

Pelbagai gaya kami buat,missionary,cowgirl,spoon,doggie dn anne kelihatan menikmati setiap saat itu.beberapa ketika,aku tewas juga..benihku terhambur d dlm kehangatan farajnya.dan kami terdampar keletihan.

Mlm itu,kami mengulangi perbuatan itu beberapa kali hinggakan aku rasa tiada lagi air mani tersisa dlm testisku…hahaha

Bersambung keesokan bile bgn tidur…

Esok Sabtu lusa Ahad, senarai list booking terlalu ramai, mcm mana ye nak arrangekan ni. Yg dh bayar payment ada 9 org, byr bulan 2, bln lepas. Yg dh settle cuma 3 org sahaja, tinggal 6 org sahaja lagi aida hutang mereka. Skrang dah pertengahan bulan 3, sblm hujung bln 3 ni kena clear semua hutang baru bole ambik booking baru, cust baru juga. Pening.. Yg payment awal ni pun ada sudah 4/7/11 kali book aida. Dorang payment terus ke akaun Maybank aida pastu snap gambar send kat whatsapp aida. Bila mereka dh payment aida kena clearkan mereka pnya dulu. Kdg2 menyesal juga bg dorang akaun bank nih..😪