almightybless

^_^ Kempen Menutup Aurat dengan SEMPURNA…..

Im here to spread and share this news to all of you out there,

To my dearest sisters of Islam around the Malaysia lets join this campaign else if you could not presenting yourself on that date you could even give a hand by praying for this campaign, and even share to others…

Kalau mahu info lanjut boleh call di no yang tertera…. ^_^

You could even donate your TUDUNG for this campaign ! Just give a call to any number according to the state that you live in…

InsyaAllah…sekurang-kurangnya kita mampu ada sedikt sumbangan di jalan Allah walau hanya di belakang….

:( Me, myself cant attend this campaign as my schedule already booked on this date….But for sure I do support this campaign 100%

May Allah Bless

NurSyiffaRosman
2021
041213

#addin #dakwah #almightybless #islam #aurat #modesty

Cuteness Overload…. ^_^

* Dan tahukah kamu setiap binatang serta tumbuhan di muka bumi ini juga berzikir kepada Allah Yang Satu, maka berbuat baiklah terhadap setiap makhlukNya…

Walau kamu tak suka…

Janganlah kamu menjadi tangan-tangan yang merosakan dan membinasakan….

#islam #addin #love #almightybless

Piano ~ Masih seperti dulu… 5 tahun dah berlalu….masih tapak yang sama..masih warna yang sama…. 2009 aku di situ dengan mereka di masa lalu, coret kenangan, rai kejayaan….2013 aku di situ seorang diri, imbau setiap detik…walau di masa lalu hanya sedetik lebih aku dan teman coret memori.. Entah…aku…suka lawat lokasi memori masa lalu…sebab aku rasa bahagia selalu….biar mereka sudah jauh dari sisi… aku masih letak mereka di hati….Ada mungkin lupa aku, lupa memori lalu tapi apa aku kisah yang wajib aku simpan mereka dalam kotak hati, kunci dah aku simpan dalam peti untuk aku buka kembali bila masa temukan kita nanti…. * maaf kalau aku asyik imbau memori lalu, sebabnya aku sentiasa rindu* :“) *2009 nama lokasi Casurina Hotel…*2014 nama lokasi Impiana Hotel #ipoh #casurina #impiana #hotel #memory #friends #MrsmLenggong #7thbatch #me #alone #jiwangoxide #kbyee #almightybless

Adek Danish & Adek Amirul

^_^ Adek Danish *the one that look like anime character* baru je darjah 5 but he force me to give him kindda mtivation for his study…He want to be pilot…. hahaha terkejut derr… When I was that age all I know is just about High School Musical, Phill of The Future, Zack & Cody plus all the Americano thingy… Adek Danish say to me that dulu Darjah Tiga atuk Danish meninggal, Danish punya exam banyak jatuh…Lepas tu Danish sedar itu ujian Allah, Daish terus belajar betul- betul…Danish nak jadi pilot, keliling tengok dunia…Kita solat pun tak boleh tinggal kan kak, nanti Allah marah kita, habis semua Allah ambil..

~TERKEDU~

yes I was speachless…

^_^ Again all I can say that kadang-kadang budak kecil lebih matang fikiran dari orang dewasa dan tak salah untuk orang dewasa LISTEN to what children say….

Sebab kanak-kanak itu hatinya masih suci…Mereka melihat dengan mata hati, beerbicara seikhlas hati, tak hipokrit tak dusta….

#mengubahdestinianakbangsa #opkim #UitmPerak #volunteer #almightybless

I have my trust that out there, somewhere in this Dunya, there must be one, two, theree or trillion people that want to change, they want to improve, they want to find the white part of themselves.. From worst to bad, from bad to good, from good to better InsyaAllah… I shall say there is always a door for us to seek the white part of ourselves… “Door of Repent…” Knock the door and just get trough it… Do believe that the owner of the door will welcome you and accept your repent, as that is HIS promise…InsyaAllah… Never delay to get trough the door or Syaitan will get you away and you will never find it again.. Never afraid cause there you will meet the The Most Merciful, The Most Powerful, The One that own the key of forgiveness… Just ignore the negative perception, ignore the voices that whisper about your bleak sins as they are just human like you, they own nothing.. As Im just like you, we are the sinner, and we always make mistakes and Allah the Most Generous, The Merciful, will always open HIS door for us, InsyaAllah…

***
Be Legendary Solehah
LOC
***
#selfreminder #attitudeadjustment #muslim #addin #islam #almightybless
#LocTravelerJournal #LocAroundTheGlobe

POPULAR GIRL~ The too-cool one who teased all the boys, flirt with them with the word “ we are friends ” but the acting shows that it is more than that, looking others from top to bottom with “ Eewww” expression and there is an interview if you want to be parts of their friends or the one with shiny shoes and WOW outfit…. *This is what you believe through the eyes of American Teen soap opera* POPULAR GIRL~ The one who is always humble, and floated from group to group (within syariat) because she was everyone’s best friend. You know those people, the super-lovely ones you almost want to hate but couldn’t possibly. *This is the reality, this is the positive one, this us what we need to believe through the eyes of reality and Islam, InsyaAllah… :“) Heh, this is my spill, my view, the choices is in our hand, just remember that dont duplicate the fake one, being real, being you.. Inspired is totally differ with copied…. :”) #almightybless #spills #loc #attitudeadjustment #reminder #myself <3

SOMETIMES…sometimes…we take life and blessings as granted…we always look for the above and tends to become greedy and keep asking WHY im not as lucky as they are..WHY im not as rich as they are….WHY im not success as they are…WHY im not given as what they do have and WHY..WHY..WHY keep questioning… Just take a brief and glance over the unlucky one..or perhaps those who are below than us.. Just make ourselves realize that this test, this difficulties are not as much as what others have to face and what we have is a great nikmat with a piece of test so that we always remember, those nikmat can be snatch in a blink of eyes by Allah…May Allah bless our ramadhan…may Allah enlighten our heart to love the poor one..May Allah give us the strength to be stronger and a slave that full of syukur to The Creator…May Allah bless…. #ramadhan #syukur #almightybless

InsyaAllah I will be there for #YouthAce2014 by #LangitIlahi

Watcha waiting for ?

Grab the chance to gain super duper awesome experience and knowledge besides meeting new people…

I went for #TeenAce last year and this year insyaAllah Langit Ilahi come with an event called #YouthAce that is a rebranding of #TeenAce InsyaAllah this event gonna be great *Percayalahhhhh*

*Purchase the tickets before 15 March for great discounts*

^____^ senyum sampai telinga tak sabar nak jejak #YouthAce #islam #event #malaysia #almightybless #productivemuslim #youth

I am, by fate companion to you..
You are, by fate companion to me..


If ever two were one, then surely we.
If ever friend were loved by friend, then thee…

Our friendship is such that rivers cannot quench,
Nor aught but love, respect and loyalty from thee give recompense.
Thy our friendship and memory is such me, you or others can no way repay…
The heavens reward thee manifold, I pray.
Then while we live, even far away our friendship lets so persever,
That when we live no more we may live ever in our memories and shall be till Jannah, I pray…

Cause I know I already miss you and will miss you for always, this self written poem I wrote for you Hanun Insyirah..

NurSyiffaRosman
{LOC}

*Will miss you @syiracullen for always….Have a good life ahead in Aussie….*

#besties #friends #lovely #Ansara #MrsmTaiping #MrsmLenggong #jannah #almightybless #friendship #tonyekcrew #punk #awesome

Al Khaf tuuuuu…..
Ada 110 ayat

Yang mana kalau lepas maghrib tadi kita start baca 25 ayat, continue 25 lagi lepas isyak dan esoknya 25 lagi subuh, 25 lagi selepas zuhur dan 10 selepas asar insyaAllah mesti khatam Al Khaf minggu ini….
Lets say lepas isyak hari ini atau sekarang baru kita start Al Khaf, percayalah kita tak terlambat, kita still ada masa nak kejar khatam Al Khaf… :)

*sebab nak khatam satu surah Al Khaf tak ambil masa sampai sejam lebih atau dua jam kita nak khatam satu movie mat saleh atau bersiri-siri Running Man and etc…

*If and only if kita tak sempat nak khatam, at least we have put our best effort to do so… and its better to defeat after trying than surrender without trying…

*InsyaAllah kita kuat…kita sama-sama cabar diri utk khatam Al Khaf..Kita sama-sama tajdid niat for the sake of Allah reading the Al Khaf as what Nabi Muhammad S.A.W did….

#AlKhaf #Jummah #Sunnah #Prophet #Muhammad #addin #islam #almightybless #productivemuslims

“Maka crlakalah hari itu bagi orang yang mendustakan” “Orang-orang yang bermain- main dalam kebatilan (perbuatan membuat dosa)…” (11 & 12: At-Tur) *Maka nikmat mana yang kita hendak dustakan dengan segala dosa yang kita lakukan…yes berlambak dosa kita lakukan…kau dan aku..tapi ubat nya satu TUBAT cuma bagi hati yang merasakan esok masih ada percayalah tak tentu kita mampu jenguk sinar mentari esok…memang waktu teen age waktu bersuka ria….tapi suka ria ada cara…ada syariat..tak usah pandang enteng pada janji Allah…tak usah pandang remeh jika sudah tercatit di kalam Allah… #reminder #myself #us #almightybless #addin #bettermuslim

Throwback Operasi Khidmat Masyarakat dengan mereka-mereka yang dicintai fillah…Dua orang adek yang tak dapat dilupakan Adek Danish & Adek Amirul ***
Ini ceritera dengan mereka suatu ketika dulu…
Adek Danish *the one that look like anime character* baru je darjah 5 but he forced me to give him kindda motivation for his study…He want to be pilot…. He spill few things to me and one of the intresting part is “ Darjah Tiga atuk Danish meninggal, Danish punya exam banyak jatuh…Lepas tu Danish sedar itu ujian Allah, Daish terus belajar betul- betul…Danish nak jadi pilot, keliling tengok dunia…Kita solat pun tak boleh tinggal kan kak, nanti Allah marah kita, habis semua Allah ambil..” ~TERKEDU~

yes I was speachless… ^_^ Again all I can say that kadang-kadang budak kecil lebih matang fikiran dari orang dewasa dan tak salah untuk orang dewasa LISTEN to what children say…. Sebab kanak-kanak itu hatinya masih suci…Mereka melihat dengan mata hati, berbicara seikhlas hati, tak hipokrit tak dusta…. #mengubahdestinianakbangsa #opkim #UitmPerak #volunteer #almightybless
***
Mahasiswa juga harus mengorak langkah menjenguk dunia luar.
Jangan asyik dengan kelas berhawa dingin, tilam empuk di bilik, mengejar dekan tak henti.
Jenguk dunia luar.
Baru kau tahu.
Banyak yang mampu mentarbiyyah diri untuk menjadi seorang manusia, seorang yang berjasa untuk ummah.
Moga-moga.