Toshe-Proeski

youtube

Documentary about Toshe Proeski.

youtube
youtube
youtube


Дај разбуди се го нема сонот на вљубените
и оди си ти чувам место во спомените
но некогаш тргни низ времето и просторот
и дојди на место на злосторот