; ;♥

OPEN RP

Törbjørñ çhœrtłēd ã mîśčhīévõüś čhūćkłê âś hē tïęd Šòłdįėr 76 tø å čhâìr. “Ÿõú ärè â ñåúghtÿ mæÿœñńãįšë bõÿ.” Hē çärtwhèêłéd tôwãrdš thë bēd áñd śprėåd híš ârmś ôüt šmūgłÿ, Rèāpėr wàłkīñg ìń åñd śtêppįñg bėhîńd Sõłdïér. “Ÿøù’rę âbōùt tó łêårñ whät īt’š łìkê tö bė â çüčk.” Thīñgś wērê ãbôūt tö gęt âłł šłürpÿ būńgûš àś Rêåpér phæšēd įñtò thë bēd.

flickr

Moon Shadow by James Marvin Phelps
Via Flickr:
Moon Shadow Grand Canyon National Park Arizona

Essential Oil Benefits: Clove

Health Benefits: Relieves colds, numbs the skin, especially muscles, joins, and oral pains. Reduces swelling and the appearance of ageing on the skin,  heals and prevents acne, repels lice, boosts the immune system, helps allergies, warms the body (add to the tub), treats indigestion, stress, headache, neuralgia, repels insects, and improves brain function and aids in mental fatigue.

Vitamins, Minerals, and Related: Analgesic, anti-ageing, circulatory, digestive, anti-infectious, rubefaicent, immunostimulant, antiviral, anti-bacterial, anti-coagulant, anti-helmintic, anti-fungal, anti-histamine, antiseptic, antispasmodic, anti-parasitic, antimicrobial, anti-inflammatory, anti-phlogistic, carminative, cicatrisant, disinfectant, nervine, nuerotonic, stimulant, and warming.

Beauty Benefits: Treats acne, corrects topical skin imbalances on all skin on the body, dissolves age spots.

Magickal Uses: Protection, banishing hostile/negative forces, gaining what is sought, attracts riches, stops gossip, attracts opposite sex, cleanses aura,  chases away melancholy and to helps one to sleep soundly, divination, love, lust, banishing, releasing, inspiration, helps one become more sensitive and aware of others, common for rituals.

Interesting Facts: During the 15th century, clove oil was used by grave robbers to protect against the black plague.

The name clove came from the Latin word – clavus, meaning nail.

People of Moluccas believe in performing certain rituals at the time of planting and cultivation of cloves. In past people used to plant a clove tree to celebrate the birth of a new member of the family.

flickr

Canyonlands Golden Hour by James Marvin Phelps
Via Flickr:
Canyonlands Golden Hour Green River Overlook Canyonlands National Park Moab, Utah

Persian vs Arabic Orthographies

Persian and Arabic may both use the Arabic script, but their written forms are quite different from each other. In this post I’m going to try and talk about the big differences so that people can both learn to distinguish them from each other and learn some cool facts.

The New Letters

Arabic is kind of weird in that it doesn’t have the sounds “p” or “g”, meaning its alphabet naturally doesn’t have any letters corresponding to those sounds. Persian, however, has both, so the letters پ pe and گ gâf were created to represent p and g respectively. There are also 2 other new letters, ژ zhe and چ che, representing the sounds “zh” (like the “si” in “vision”) and “ch”.

Different Pronunciation

For its lack of sounds as common as “p” and “g”, Arabic also has a lot of pretty weird sounds: some of which include the “th”s in “thick” and “this” (which you may think are perfectly normal because of English but are actually quite rare worldwide) and a set of weird throaty “emphatic consonants”. Naturally these weird sounds have their own letters: the two “th”s are written as ث and ذ and there are lots of emphatic letters which I don’t feel like going over now. But Persian has neither the “th”s nor emphatics. The logical solution would be to get rid of these letters entirely, but no, Persian decided to write the these weird sounds in Arabic loanwords but just pronounce them with their closest Persian counterparts. Thus ث and ذ are pronounced as “s” and “z”, and emphatics are pronounced as non-emphatic: س and ص are both “s”, ز ض ظ are all “z”, ت ط are both “t”, and ه ح are both “h”. Also, the infamous ع ‘ayn which any Arabic learner will complain to you about is simply pronounced as a glottal stop in Persian. One more thing to note: the letter و, named “waw” and pronounced as “w” in Arabic, is now “vâv” and pronounced as “v”.

Differing Letter Forms

Arabic has grammatical gender, and with that there is the very common suffix -a to mark feminine gender, written with a form of the letter tā’ called tā’ marbūṭa ”tied tā’”, which looks like ة (the letter ه hā’ “h” with 2 dots). Persian has no have grammatical gender and thus has no need for tā’ marbūṭa. In Arabic loanwords which have tā marbūṭa, it is either loaned in as a final -ه e (اسطوره osture vs  أسطورة usṭūra “myth”) or -at (دولت dowlat vs دولة dawla “state”). 

There are 2 word-final forms of letters that are very similar looking to each other in Arabic: ي, final yā’ “y”, and ى, actually a form of ا alif called alif maqṣūra which is pronounced as long ā. Persian, however, doesn’t actually dot its yā’ (or rather “ye”), making the two identical. The thing is, alif maqsure is VERY rare in Persian, only really commonly occuring in some proper names such as عیسی ‘isâ “Jesus” or مرتضی mortezâ “Morteza”. 

Arabic’s letter for k, ‌ك kāf, looks kind of like the letter ل lām “l” with a doodad inside of it in the isolated and final forms, but looks like this: كـ elsewhere. In Persian, it has the isolated and final forms ک کـ, giving it a much more consistent aesthetic across the board. The letter for g, گ gâf, also naturally follows this convention.

So Arabic has this thing called hamza that represents the glottal stop (a pause, like the sound in “uh-oh” represented by the hyphen). It can go on top of the letters yā’ and wāw ی و and give you ئ ؤ, representing a glottal stop proceeded or followed by the vowel sounds “i” and “u” (سئل su’ila “he was asked”, سؤال su’āl “question”), or it can go either on top of OR below alif ا. The only letter with a hamza that can occur at the beginning of a word is alif, which gives it the burden of representing all 3 short vowels. A hamza on top means an “a” or “u” (أول ‘awwal “first”, أسطورة ‘usṭūra “myth”) and a hamza on the bottom means it’s an “i” (إستقلال ‘istiqlāl “independence”). Hamza can also come at the end of a word not attached to anything, such as سوداء sawdā’ “black (feminine)”. 

So I spent all that time explaining how hamza works in Arabic to deliver this shocking news: the hamza is actually not very common in Persian. The only real place you see it is in the middle of words on ئ and ؤ: otherwise it’s either optional or actually discouraged by the Persian Language Academy.

Vowels

Now this is where the most drastic differences come in. Note I’ll mainly be talking about Modern Iranian Persian, which is an important detail because the vowels can vary pretty heavily across dialects.

Arabic has six vowels: a i u ā ī ū, with the ones with the line on top simply being longer versions of the first 3. Iranian Persian has… well, also 6 vowels, but they’re a e o â i u (a being the “a” in “cat”). In Arabic, due to how the vowel system works, there’s a pretty clean division of how vowels are written: short vowels are optionally indicated through diacritics, long vowels are indicated through consonant placeholders. As you can see, Persian doesn’t really have short and long vowels in the same way Arabic does, but we’re going to shoehorn the vowels into these now-arbitrary categories to make things simpler to understand.

Short vowels: a e o 
Long vowels: â i u 

The short vowels are indicated with diacritics:

اَ اِ اُ

While the long vowels are indicated through ا (glottal stop), ی “y”, and و “v”. The two diphthongs, ey and ow, are indicated through ی and و too. So this matches up pretty cleanly with the Arabic system, actually; In Arabic, those diacritics represent “a”, “i”, and “u”. This makes reading Arabic loanwords in Persian quite easy, because you can just read the short vowels as “a e o” and the long vowels as “â i u”. For example:

Arabic حُروف ḥurūf “letters”
Persian حُروف horuf “letters”

Persian writes vowels initially by just throwing the vowel diacritics on top of ا alef, very similar to Arabic and its stuff with Hamza:

اَسب asb “horse”
اِمروز emruz “today”
اُتاق otâq “room”

The vowels â i u are simply represented by آ (alef with a tilde-like diacritic), ای (alef + ye), and او (alef + vâv) respectively, which is quite close to what Arabic does with ā ī ū (but Arabic is cool and adds hamzas).

Word-final vowels are where things get a bit different though. In Arabic, short vowels are just indicated with diacritics at the end of words and the long vowels… let’s just say Arabic has a bit of a complex relationship with word-final long vowels. In Persian, though, all vowels must be indicated word-finally somehow. And here’s how it happens:

1. The most common short vowel at the end of a word is “e”, indicated by ه. Next up is “o”, indicated by و, and finally the very rare “a”, indicated also by ه.

2. Long vowels are indicated with ا، ی، و just like they are in the middle of words. 

Like I said though, I’m talking about Iranian Persian. Afghan Persian actually has 2 more vowels: ē ō, longer versions of “e” and “o”. These are also indicated with ی and و. In Iranian Persian these two vowels have merged with i and u, resulting in the words شیر shēr “lion” and شیر shir “milk” both being pronounced “shir”. 

Calligraphy

This section is mainly for fun, but what the hell. A lot of Arabic calligraphy gradually drifted towards a style called naskh, which is also how Arabic is displayed in basically every modern computer font. 

Iran, however, developed a distinctive style called nastaliq. Besides being used very commonly for Persian poetry, this is also the standard way of writing Urdu! For example, here’s an Urdu newspaper. 


Well, that’s about all I have to say! I may have forgotten some stuff, but to me this seems like a pretty comprehensive list as I read over it. I hope you learned some stuff!

weather in mandarin chinese

hey guys i just wanted to share some sentences about weather 李老师 gave us in class as well as translations 

****in this post the third tones are represented with â ê î ô û because i am still unable to type the third tone mark on my computer****

 今天的天气不错。 

Today’s weather is good. 

天气 tiānqì weather  

不错 bùcuò good, not bad 

昨天下了很大的雨,今天天晴了。 

It rained a lot yesterday. Today it’s clear. 

晴 qíng fine (weather)

一年有四个季节,春夏秋冬。

Every year has four seasons: spring, summer, autumn, and winter.

季节 jiìjié season

上海的夏天炎热又潮湿。

Shanghai’s summers are blistering hot and humid.

炎热 yánrè blistering hot, sizzling hot (weather)

潮湿 cháoshī damp, moist, humid

夏天快到了,你暑假有什么打算?

Summer is almost here. Do you have any plans for summer vacation?

暑假 shûjià summer vacation

打算 dâsuàn plan, to plan

芝加哥的夏天很舒服,不冷不热的。

Chicago’s summers are quite comfortable. They’re not too cold and not too hot.

芝加哥 zhījiāgē Chicago

马上要下大暴雨了!快回家!

It’s about to start storming! Hurry home!

暴雨 baòyû torrential rain, rainstorm

今天最高气温33度,热死了。

Today’s high is 33 degrees (celsius). I’m dying of heat (lit. i’m hot to death)

气温 qìwēn air temperature

度 dù degree (angles, temperature, etc.)

昨天特别冷,只有零度。

Yesterday was especially cold; it was only zero degrees.

特别 tèbié especially

零度 língdù zero degrees

上海冬天下雪吗?

Does in snow during the winter in Shanghai?

今天上午多云,下午会下雨。

This morning it was cloudy. It’s going to rain this afternoon.

多云 duōyún cloudy

外面下雨了吗?

Is it raining outside?

芝加哥的冬天很冷,也很长。

Chicago’s winter is very cold and also very long.

雨过天晴,彩虹出来了!

When the sky clears after the rain, a rainbow appears!

雨过天晴 yû guò tiān qíng sky clears after the rain; also an idiom that means “every cloud has a silver lining”

彩虹 câihóng rainbow

出来 chūlái to come out, to appear

今年春天雨水大,三天两头下雨。

It rained a lot this spring, almost every other day.

三天两头 sā tiān liâng tóu lit. twice every three days (idiom); practically every day, frequently

外面刮大风,打雷,打闪,看来要下大雨了。

Outside it’s really windy and it’s thundering and lightning. It seems like it’s going to pour.

 guāfēng to be windy

打雷 dâléi to rumble with thunder

闪 shân lightning 

看来 kànlai apparently, it seems that

我的中国朋友常常说“要春捂秋冻!”

My Chinese friend often says “You should bundle up in the spring and wear less in the fall”

春捂秋冻 chūn wû qiū dòng watch this video from 快乐汉语 about “春捂秋冻”

“Are you ♂?”

No…

“Are you ♀?”

No…

“Then what’s your gender???”

My gender is PK ý¡¥J               word/numbering.xml¥’Anƒ0EOÐ; ïHU…B³hÔnºk{€‰1`ÅöXcÍíë„ -•*JWÆÿýïáowZE ‘Ñdl³NX$Ç\š2cïoO«{9&…Fdì$Û=ÜlÛÔÔú (œ‹Â¸TóŒUÞÛ4Ž¯„·F+LH|x¥2Ö@ÇÚ®8j^¤’þß&É»b0c5™ôŠXiÉ þ,I±($×G¯ 9¾d¼ÖÂø‹cLB…h\%­ëiz)-

Ina Tonggek

APR 18

Posted by mrselampit

 

 

 

Rate This


Ketika di kolej. Aku merupakan pelajar favourite student perempuan kerana aku hensem. Bukan membanggakan diri tetapi kenyataan. Aku telah jatuh hati dengan seorang gadis yang sungguh ayu. Memang aku benar-benar meminatinya. Bukan hanya kerana keayuannya, malah budi bahasanya, tutur bicaranya membuatkan aku terlalu meminatinya. Surat demi surat telah di hantar, begitu juga dengan surat-surat yang dibalasnya. Dari kata-kata di dalam suratnya kelihatan seperti aku tidak bertepuk sebelah tangan tetapi setiap kali aku mengajaknya keluar, dia pasti menolak. Aku pun tidak pasti kenapa.

Dari mulut-mulut orang yang aku percayai, dia sudah mempunyai buah hati. Tetapi apabila aku bertanya kepadanya, dia menafikan. Timbul rasa seperti aku tidak sepadan dengannya, ya lah, walau pun aku hensem, ramai perempuan meminatiku, tetapi tidak mustahil ada lelaki yang lebih baik dan lebih dahulu mencuri hatinya. Perkara ini mendorong aku untuk sedikit menjauhkan diri darinya. Ternyata, dia seperti tidak kisah jika aku tidak menghubunginya. Aku rasa sedih, tetapi aku tidak kisah, jika benar dia bukan milikku. Sedang aku duduk melepak di tembok tempat letak kereta di rumah flat yang berada di seberang jalan dengan rumah sewaku, aku ditegur oleh seorang perempuan. Aku toleh, rupa-rupanya Ina, rakan sekelas ku di kampus. Termenung je, teringat si dia ke? Tanya Ina. Takde lah Ina, saja je layan blues. Kau wat apa kat sini? Tanya ku “Nak pakai public phone tu hah.

Tapi ramai lak, kena tunggu turn le. Terangnya. Kat belah sana kan ada, tak try?tanyaku Sana tak boleh pakai lah. Katanya. Kau ni macam putus cinta je. Kenapa? Zai tak layan kau ke? Tanya Ina. Entahlah Ina, nak kata dia suka, macam tak suka, nak kata tak suka, macam suka. Aku pun pening. Kataku. Alah Zin, cari je yang lain. Kau kan hensem.Katanya sambil tertawa kecil.

Entahlah Ina, aku pun malas nak fikir sangat. Eh, kau ni nak call sape? Boyfriend ye? tanyaku pula. Alah, kawan je.. Eh, assignment dah siap? Tanya Ina. Dah, tadi aku tiru Kak Ti punya, itu pun Man yang pinjam dari dia, aku tukang fotostateâ je.. hehehe.. kau punya dah siap lomâ kataku. Cis, meniru orang punya. Aku dah siap dah, tadi gak, tapi kita orang discuss ramai-ramai, susah siot. Nasib lah, kalau betul atau salah aku tak tahu. Kata Ina. Eh, orang dah takde, gi cepat, nanti kena sambar orang lain. Kataku. Ina terus berlari anak menuju ke public phone. Tinggal aku sendiri duduk memerhati keadaan sekeliling.

Sambil aku perhati keadaan sekeliling, aku perhati Ina yang sedang leka bergayut, aku lihat, tubuhnya agak gempal, bontotnya, wow, memang besar dan bulat, malah lebar pulak tu. Tapi yang paling best ialah tonggek. Fuh! Memang dahsyat bontot minah ni. Cuma yang jadi masalahnya, tetek dia kecik, muka kurang lawa pulak tu, siap ada jerawat lagi. Bebudak nakal kat kelas gelar dia nih muka selipar. Kesian pulak aku dengar dia orang gelar si Ina ni camtu, walau pun aku tahu, Ina tak tahu dengan gelaran tu. Bila dia jalan lak, bontot dia tertinggal, errr… maksud aku jalan macam itik lah, bontot dia menonjol ke belakang pasal bontot dia memang besar. Bibir dia tebal, menghiasi mulut dia yang lebar tu. Walau pun dia bertudung, tapi aku tahu rambut dia kerinting dari rambutnya yang terkeluar dari celah-celah tudungnya tu. Ahh, stim lak aku tengok Ina nih, baliklah, lancap sambil bayangkan doggie minah ni lagi best. Beberapa hari kemudian, aku di kampus bersama-sama rakan-rakan berjumpa dengan lecturer.

Selesai sahaja urusan, kami pun keluar dari bilik lecturer. Ketika itu aku terlihat Ina dan rakan-rakannya berjalan di kaki lima dan menuju semakin hampir ke arah kami. Sedang aku menyarungkan kasut, tiba-tiba aku terasa pinggang ku di cucuk seseorang. Aku toleh, tiada rakan-rakanku di belakang. Mereka semua berada di hadapan dan mereka kelihatan tidak menyedari apa yang aku alami. Yang ada dibelakang aku hanyalah Ina dan rakan-rakannya yang berlalu setelah melintasi kami. Aku syak pasti itu kerja Ina kerana di antara dia dan kawan-kawannya, hanya dia yang paling hampir denganku sewaktu mereka melintasi kami. Lebih-lebih lagi, aku dapat lihat Ina menjeling kearahku sambil mulutnya tersenyum. Cis, hampeh punya budak. Ambik kesempatan ye. Kami pun berlalu tanpa menghiraukan Ina dan rakan-rakannya. Selepas kejadian itu, aku lihat, Ina selalu memerhatikan ku.

Aku tidak ambil kisah kerana aku tidak berapa peka akan naluri perempuan ketika itu. Maklumlah, asyik nak enjoy, mana fikir sangat pasal naluri kaum berlawanan tu. Tetapi persepsi diriku kepadanya terus berubah apabila satu hari, aku sedang minum bersama rakan-rakan di restoran yang berhampiran dengan rumah sewa, aku terlihat kelibat Ina sedang berjalan menuju ke kedai runcit. Terpandang sahaja dia yang memakai seluar track berwarna putih itu serta merta nafsu ku segera bangkit. Kenapa? Kerana punggungnya yang besar dan tonggek itu jelas kelihatan menyendatkan seluar track yang dipakainya. Jalur seluar dalam dan alur punggungnya jelas kelihatan disamping pehanya yang gebu itu ketat dibaluti seluar track tersebut. Rasanya ingin sahaja aku meluru kepadanya dan menyangkung di belakangnya lalu mencium celah bontotnya sedalam-dalamnya. Hingga ke malam aku tidak dapat lupakan bontotnya itu. Akibatnya, aku telah membazirkan benihku di dalam bilik air sambil membayangkan aku menyontot bontotnya dengan hanya menyelak seluar tracknya ke bawah.

Beberapa hari kemudian, aku berjalan pulang dari bus stop menuju ke rumah sewa. Terlihat kelibat Ina juga berjalan sendirian. Kelihatan dia memakai baju kurung dan bertudung serta membawa beg berisi buku-buku modul. Ina! Tunggu jap! panggil ku sambil berlari anak menuju kearahnya. Hah, Zin, kau pun baru balik kuliah ke? Tak nampak pun dalam bas?Tanya Ina sambil memerhatikan aku yang menuju ke arahnya. Aku naik bas no 10, betul-betul kat belakang 123 yang kau naik tadi. Eh, Aku dah siap assignment, nak pinjam?Tanya ku. Boleh juga, aku pun tak tahu nak buat nih. Mana assignment kau? Tanya Ina kembali. Nah, ni dia. Sikit je. Malam ni aku nak balik tau. Pukul 10.00 malam aku tunggu kat bawah blok kau.Kata ku sambil menghulurkan kepadanya assignment yang telah aku siapkan.

Ok, no problem. Katanya sambil kami beriringan menuju ke rumah sewa masing-masing. Pada malamnya, aku tunggu di tempat yang dijanjikan. Kelihatan Ina dating kepadaku dengan membawa assignment yang ku berikan kepadanya pada sebelah petang. Nah, terima kasih bebanyak. Satu rumah sewa tiru assignment kau. Kata Ina. Aku tak kisah sebab setakat assignment camni, semua orang akan dapat jawapan yang sama kalau betul cara kiraannya. Eh, malam ni kau tak bergayut ke?Tanya ku sambil mataku memerhatikan tubuhnya yang berdiri mengiring di hadapanku. Nak jugak tapi sen tak de lahâ katanya sambil menyeluk poket seluar slack berwarna brown cerah yang dipakainya. Kelihatan seluar slack yang dipakainya begitu sendat membalut bontotnya. Memang nampak sangat bontot dia ni besar. Tonggek dan bulat pulak tu.

Geram pulak aku tengok. Baju yang dipakainya agak biasa sahaja, hanya baju t-shirt berkolar berwarna merah dan berwarna putih di lengannya yang pendek itu. Manakala tudungnya pula berwarna putih. “Kesian, tak ada sen. Macam mana kalau aku tolong kau guna public phone tu free? Nak? Tanya ku kepadanya. Curik line ke? Mana kau belajar? Nak, nak..katanya dengan gembira. Boleh, tapi rahsia tau, jangan bagi tahu orang, walau pun member kau yang paling kamcing sekalipun. Boleh? kataku. Boleh, so bila? Tanya Ina. Jom, sekarang. Aku bawa kau ke public phone yang line clear.Ajak ku. Kemudian aku membawa Ina menyusuri blok-blok rumah flat melalui laluan pejalan kaki yang agak gelap menuju ke satu public phone di tepi tempat meletak kenderaan. Kawasan itu agak gelap, memang tiada siapa yang menggunakan telefon awam di situ. Rumah-rumah flat juga aku lihat banyak yang sudah gelap. Jam menunjukkan sudah pukul 10:40 malam.

Dalam perjalanan menuju ke public phone, aku memaut pinggang Ina. Ina langsung tidak membantah. Malah dia semakin merapatkan tubuhnya kepadaku. Aku ambil kesempatan meraba punggungnya yang besar dan tonggek itu. Dia tidak juga membantah. Aku dapat rasakan Ina tidak memakai seluar dalam. Setibanya aku di public phone itu, aku terus melakukan aktiviti curi line. Kemudian aku meminta Ina mendail nombor hand phone boy friendnya. Setelah talian disambungkan, aku biarkan Ina berborak bersama boy friendnya. Aku yang bosan menunggu perbualan mereka habis menuju ke arah Ina yang pada ketika itu berbual berdiri menghadap telefon awam. Aku yang berada di belakangnya cukup terangsang melihat punggung tonggeknya yang besar itu.

Tanpa segan silu aku terus melekapkan muka aku di celah punggung Ina dan menghidu aroma bontotnya sedalam-dalamnya sambil kedua tanganku meramas-ramas punggungnya dan pehanya. Perbualan Ina terhenti. Dia menoleh dan sedikit terkejut melihat apa yang aku lakukan. Kemudian dia menyambung perbualannya dan membiarkan aku melayan punggungnya sepuas hatiku. Aku kemudiannya berdiri dan memeluk Ina dari belakang. Aku raba seluruh tubuhnya dan menekan-nekan batangku yang keras di dalam seluar ke celahan punggungnya. Ina membiarkan perlakuanku itu dan terus berbual bersama boy friendnya. Sekali-sekala Ina menonggekkan lagi punggungnya ke belakang membuatkan batangku tertekan lebih rapat di celah punggungnya. Nafsuku sudah tidak keruan. Aku keluarkan batangku dari bahagian zip yang aku buka. Aku letakkan batangku di celah-celah bontotnya dan ku tekan rapat-rapat ke punggungnya. Ina menoleh sejenak ke arah punggungnya dan dia lihat batangku yang keras menegang itu bergesel-gesel di celahan punggungnya di sebalik keadaan yang agak gelap itu.

Terus Ina menonggekkan lagi punggungnya membuatkan air maniku hampir-hampir terpancut keluar membasahi seluar slack yang dipakainya. Aku tahan sekuat yang boleh. Aku lihat Ina belum ada tanda-tanda ingin berhenti berbual bersama boy friendnya. Seperti dia berasa seronok dengan apa yang aku lakukan. Aku kemudiannya meletakkan batangku di celahan kelengkangnya. Aku peluknya dan tanganku mendorong batangku agar lebih rapat ke belahan cipap yang berselindung di balik seluarnya. Sedikit demi sedikit aku rasakan kelengkangnya basah dengan air nafsunya.

Nafas Ina juga semakin laju dan membara. Aku sedari Ina segera menamatkan perbualannya. Selepas dia meletakkan ganggang dia terus memaut pada public phone dan menonggekkan punggungnya tanpa menoleh aku yang sedang menyorong tarik batangku di kelengkangnya dari belakang. Melihatkan dia yang semakin rela dengan perlakuanku itu, aku terus memeluknya dan meraba mencari butang dan zip seluar slacknya. Selepas membuka butang dan zip seluarnya, aku selak bahagian belakang seluar slacknya yang ketat itu ke bawah hingga menampakkan seluruh punggungnya yang gebu dan putih itu. Sekali lagi aku melakukan acara sorong tarik di celahan cipapnya tetapi kali ini, tanpa halangan dari seluar tracknya.

Air nafsunya benar-benar membuatkan batangku basah lecun. Aku rasakan geselan batangku di belahan cipapnya semakin licin dan semakin memberahikan. Kemudian dengan berani aku memasukkan kepala batangku ke pintu lubuk nikmatnya. Aku tekan perlahan-lahan, nampak tiada bantahan. Cuma badannya yang sedikit mengejang. Kenikmatan barangkali. Aku paut punggungnya dan menariknya kebelakang dan dengan sekali tekan keseluruhan batangku terbenam ke dalam lubuk nikmatnya hingga aku dapat rasakan dinding dasar cipapnya ditekan kuat kepala batangku. Oohhhh¦.. dengusan suara Ina kedengaran di telingaku dengan agak perlahan selepas menerima tikaman yang lazat dari batangku. Aku tekan lagi ke dalam hinggakan kepala batangku terasa sakit akibat menerjah dinding dasar cipapnya lebih dalam. Kenikmatan yang Ina rasakan memang diluar dugaannya.

Badannya melentik dengan kepalanya yang terdongak ke atas membuktikan kata-kataku. Dengusan nafasnya juga semakin kencang. Ina kelihatan seperti berkhayal ke alam lain. Mulutnya melopong dengan mata tertutup rapat diiringi hembusan nafas yang semakin laju. Ooooohhhhhh…. hanya itu yang kedengaran di telinga aku. Aku rendamkan batangku dalam keadaan sebegitu lebih kurang seminit. Bila tubuh Ina mula mengendur, aku tarik batangku hingga hampir terkeluar dari mulut cipapnya dan kemudian aku kembali menolak batangku sedalam-dalamnya.

Sekali lagi tubuh Ina melentik dan bergelinjang kenikmatan. Kemudian aku teruskan adegan keluar masuk seperti biasa. Aku dapat rasakan air nafsu Ina keluar meleleh dari cipapnya ke batangku. Banyak juga air cipap budak ni. Memang licin gila aku rasa ketika itu. Memang betul-betul tercabar keberahian aku. Air maniku hampir-hampir sahaja mahu terpancut walau pun tidak sampai 10 kali aku sorong tarik batangku keluar masuk cipapnya. Tetapi aku tetap tahankan, aku tak mahu kalah awal. Lebih kurang dalam 20 dayungan yang agak perlahan dan lama itu, aku rasakan cipap Ina semakin sempit dan dia semakin menolak batangku masuk lebih dalam.

Tubuhnya kembali melentik dan mengejang keras. Peluhnya juga sudah membangkitkan aroma tubuhnya yang memberahikan. Tangan Ina semakin kuat memegang telefon awam dan bucu dinding pondok telefon. Ooouuuufffffff..huhhhhhhâ dengusan nafas dari mulutnya berbunyi dengan jelas. Tubuhnya terus menggigil suara yang keluar dari mulutnya kedengaran seperti mahu menangis. Limpahan air nafsunya semakin tidak terkawal dan seperti memenuhi ruang lubang nikmatnya. Aku peluk tubuhnya dengan erat. Dia terus memeluk tanganku yang melingkari tubuhnya. Kemudian dia menoleh dan kelihatan nafasnya kembali perlahan walau pun tidak teratur.

Dia merenung mataku kosong dan cuba untuk mengucup mulutku. Aku kucup mulutnya sambil merasakan dia menekan batangku sedalam-dalamnya di dalam cipapnya yang benar-benar licin itu. Aku hampir menggelupur kenikmatan bila merasai cipapnya yang licin mengemut-ngemut batangku. Zin , lepas luar ye..pintanya sayu. Aku tidak membalas kata-katanya, aku sambung kembali hayunan menikmati lubang nikmat Ina dari belakang. Ina menonggekkan bontotnya mendorong aku untuk terpancut lebih cepat. Batangku semakin mengembang keras di dalam cipapnya. Aku keluarkan batangku dan dengan pantas tangan Ina menyambar batangku di belakangnya lalu dilancapkan batangku yang berlendir itu. Ina, aku nak terpancut sayanggg kataku kenikmatan Pancutkanlahhâ Suaranya yang perlahan dan lembut itu serta merta meledakkan air maniku dari batangku yang digenggam Ina. Terpancut-pancut air maniku di atas punggung Ina sambil tangannya tak henti melancapkan batangku. Dia kelihatan seperti memerah habis air maniku keluar dari kantungnya.

Selepas habis air mani aku pancutkan, Ina melepaskan genggaman tangannya dan membetulkan kembali seluarnya. Begitu juga dengan aku. Sebelum kami beredar dari situ, kami sempat berpelukan dan berkucupan penuh nafsu sambil tangan masing-masing meraba-raba ke seluruh pelusuk tubuh. Kemudian kami beredar sambil berpegangan tangan. Sampai sahaja di jalan besar, lampu jalan yang terang menyilaukan mata kami berdua. Mataku tertumpu di punggungnya dan kelihatan seluar slacknya yang berwarna brown cerah itu ada tompok-tompok yang basah akibat air maniku yang terpancut tadi. Ina, seluar Ina basah.

Tegurku perlahan. Terus sahaja dia menoleh melihat punggungnya. Dengan kelam kabut dia menurunkan bajunya menutupi punggungnya. Tadi Ina tak lap dulu ye?tanyaku Tak¦.. Ina terus pakai lepas Zin dah habis pancut jawabnya. Zin pancut banyak sangatâ. nasib baik tak lepas dalam… Katanya lagi. Kalau lepas dalam pun apa salahnyaâ kataku sinis dan diikuti dengan cubitan manja dari Ina. Aku kemudian menghantarnya pulang di blok bawah rumah sewanya. Kemudian aku terus berjalan pulang ke rumah sewaku selepas bayangnya hilang dari pandangan. Sepanjang perjalanan tadi kami langsung tidak bercakap melainkan tentang seluarnya yang basah tadi itu. Mulut masing-masing seolah terkunci. Seolah terkejut dengan apa yang baru berlaku tadi.

Selepas dari peristiwa itu, aku dan Ina selalu ke public phone itu untuk memuaskan nafsu. Namun sejak semakin ramai orang menggunakan public phone itu berikutan linenya yang clear dan tiada siapa yang mengganggu, kami terpaksa menukar tempat. Aku telah menjadikan bilikku di rumah sewa sebagai tempat kami berasmara. Kami selalu melakukannya ketika rakan-rakan serumahku yang sedia mengenali Ina keluar ke cyber cafe. Ketika itulah kami akan melakukan perbuatan terkutuk itu. Ina semakin hari semakin pandai memuaskan nafsuku. Dia tahu bahawa aku begitu bernafsu dengan bontotnya, maka tidak hairanlah jika posisi doggie selalu menjadi posisi yang selalu kami lakukan. Tidak kiralah samada menonggeng di atas tilam, atau berdiri sambil berpaut di meja study, semuanya dia rela lakukan kerana apa yang dapat aku perhatikan, dia sudah mula mencintai aku. Namun, rupa-rupanya Ina mempunyai keinginan seks yang selama itu aku tidak tahu.

Sebenarnya dia menginginkan aku melakukan dalam keadaan berbaring, dalam keadaan aku di atas dan dia di bawah. Pernah sekali dia merajuk atas alasan, aku asyik melakukan aksi doggie dan langsung tak pernah memikirkan apa yang diingininya. Dari hari itulah aku sudah mula mengenali erti hati seorang perempuan. Aku mula belajar mengenali sifat kaum berlawanan itu. Tetapi aku sebenarnya lebih gemarkan doggie, sebab bontotnya yang aku cintai, bukan wajahnya. Bukan kerana wajahnya tak cantik, tapi kurang cantik. Bibirnya yang tebal serta mulutnya yang luas dan jerawat yang tumbuh di mukanya sedikit sebanyak mengganggu nafsuku.

Lalu, aku setuju atas permintaannya untuk melakukan mengikut kemahuannya tetapi dengan bersyarat. Jika sebelum itu Ina menghisap kemaluanku dan membiarkan aku memancutkan benihku di atas bontotnya, tetapi jika posisi itu yang dia mahukan, dia mesti menghisap batangku hingga aku terpancut di dalam mulutnya. Ina bersetuju, baginya yang paling penting adalah aku tidak pancut di dalam cipapnya. Maka bermulalah episod baru perzinaan antara aku dan Ina. Aku sudah sekali-sekala sahaja mendoggiekan dirinya, yang selebihnya aku lakukan aksi seks normal. Yang tak normalnya adalah, benihku akan sentiasa bersemadi di dalam perutnya melalui mulutnya sebagai tempat tadahan. Kebiasaan yang tidak normal dengan menghisap batangku hingga membuatkan mulutnya dipenuhi air maniku telah menjadikannya seorang perempuan yang semakin kuat nafsunya. Pernah dia mengajak aku menonton wayang.

Di dalam panggung, tanpa aku pinta, dia akan sendirinya menghisap batangku dan sudah pasti ianya akan berakhir dengan memancutkan benihku di dalam mulutnya. Dia seperti ketagihan menelan air maniku. Begitu juga ketika di dalam bas, di tepian selat dan di tangga rumah sewaku. Perhubungan kami sudah seperti sepasang kekasih, cuma kami pandai menyembunyikan perkara itu dari diketahui rakan-rakan. Di kolej, kami melakukan aktiviti seperti biasa, sesekali bertegur sapa dan melakukan perkara masing-masing. Tetapi apabila sudah bertemu di tempat yang dijanjikan, hubungan kami sudah seperti suami isteri. Hampir satu tahun kami melakukan perkara terkutuk itu. Namun pada semester terakhir. Aku telah mencurahkan isi hatiku kenapa aku suka kepadanya. Ina, selama ini pernah tak Ina terfikir, kenapa saya pilih Ina untuk melakukan semua ni? kataku kepadanya. Tak, mungkin sebab Zin suka Ina.Katanya. Memang saya suka Ina, tapi suka yang macam mana tu? Tanyaku ingin menduga. Manalah Ina tahu, Zin bagi tahulah.Katanya. Alah Ina dah tahu, cuma buat-buat tak tahu je. Kan?tanyaku menduga sekali lagi. Emm.. yang mana ek.. alah, cakaplah, kenapa Zin pilih Ina? Tanya Ina tidak sabar ingin tahu. Ok, lah beginiIna tahukan yang saya betul-betul suka dengan bontot Ina? tanyaku. Kelihatan Ina hanya tersenyum sambil mengangguk-angguk kepala. So, kalau Ina nak tahu, kenapa saya mahukan Ina dan kenapa kita lakukan perkara terkutuk itu.

Semuanya adalah sebab, saya benar-benar cintakan bontot Ina. Saya benar-benar hendakkan bontot Ina, sebab itulah sebelum ini saya selalu doggie Ina. Betul tak? tanyaku kepadanya. Iye, Ina tahu Zin suka bontot Ina. Tapi sampai bila?Tanya Ina kepadaku pula. Kalau boleh, saya nak bontot Ina sampai bila-bila, tapi tak bermakna kalau tak dapatâ aku terdiam seketika. Kalau tak dapat apa Zin?Tanya Ina ingin tahu. Ina tahukan, selama ini saya main awak ikut belakang, sebab saya suka gile dengan bontot awak yang besar tu. Pastu kita start main ikut depan lepas awak merajukâ Terangku. âah, tapi syaratnya saya kena hisap awak punya sampai terpancut. Betul tak?kata Ina memotong kata-kataku. Iye, betul, lagi pun nampaknya Ina suka.

Bila saya belum minta buat apa-apa, Ina dah buat dulu sampai saya rasa puas gile. Betul tak? Ina suka kan? tanyaku. Haah.. Ina memang suka. Sedap lah¦ tapi tadi Zin nak cakap apa?katanya ringkas. Oh ye.. Saya nak bontot Ina sampai bila-bila, tapi tak bermakna kalau tak dapat bontot Ina kataku. Eh, bukanke Zin dah dapat ari tu? Tanya Ina kehairanan. Hari tu saya main ikut bontot Ina, tapi saya tak jolok bontot, cuma dapat jolok cipap je. Apa yang saya nak adalah lubang bontot Ina. Please sayanggg. Pintaku kepada Ina. Mana boleh main masuk bontot? Zin ni teruklah. Kata Ina. Habis tu Ina ingat apa yang kita buat selama ni boleh ke? Halal ke?tanyaku. Ina kelihatan terdiam sambil pandangannya jatuh ke tanah.

Dia tidak menjawab kata-kataku. Lalu dia mula bertanya. Habis tu, betul ke Zin nak lubang bontot Ina? Tadi Zin kata sampai bila-bila, macam mana tu Ina tak faham?Tanya Ina. Memang Zin nak lubang bontot Ina dan Zin nak bontot Ina selama-lamanya sebab Zin cintakan Ina kerana bontot Ina. So, Ina, dengan disaksikan bulan, sudikah Ina menjadi isteri saya?Tanya ku melamar Ina. Ina terdiam, dia hanya tersenyum memandangku.

Tiba-tiba tangannya menjalar ke kelengkang ku dan meramas batangku yang memang dah stim dalam seluar. Aku tahu apa maksudnya. Baiklah sayang, saya dah tahu apa jawapan Ina. Jom ke rumah saya.. ajakku. Ina pun bangun dan menurutiku menuju ke rumahku. Di bilikku, aku peluk Ina. Aku kucup bibirnya sambil kedua tanganku tak henti meramas bontotnya. Kemudian aku lepaskan kucupanku. Aku minta Ina berdiri dengan tangannya memaut meja study. Aku mintanya menonggekkan bontotnya. Lalu aku terus berlutut di belakangnya dan terus melekapkan mukaku di celah bontotnya. Seluar track berwarna putih yang dipakainya jelas ketat membalut bontotnya. Langsung tiada jalur seluar dalam menandakan dia tidak memakai sebarang seluar dalam. Bau masam bontotnya menaikkan nafsuku. Aku semakin ghairah.

Lantas aku tarik seluar track putihnya ke bawah dan terpaparlah bontotnya yang bulat dan besar itu dihadapan mukaku. Sekali lagi aku lekapkan mukaku di celah bontotnya dan aku hidu serta jilat semahu hatiku. Aku unjurkan lidahku jauh kehadapan hingga aku dapat merasai pintu cipapnya yang sudah berlendir diselaputi cecair yang masam. Memang Ina sudah tidak keruan, dia semakin menonggek kan bontotnya membuatkan juluran lidahku semakin memasuki cipapnya sementara lubang hidungku tepat berada di lubang bontotnya. Ohh, walau pun bau kurang menyenangkan, tetapi akibat sudah terlalu bernafsu, aku sudah lupa semua itu.

Aku bangun dan segera menanggalkan seluarku. Batangku yang sudah tegang terus aku junamkan di celah kelengkangnya. Aku gosok-gosok batangku dengan cipapnya, Ina semakin menggeliat dan semakin melentikkan badannya. Bontotnya yang sudah memang tonggek itu semakin tonggek dan ini membuatkan aku sudah semakin tidak sabar. Aku terus menjunamkan batangku jauh ke dasar rahim Ina. Ina merengek menikmati tujahan batangku. Aku biarkan seketika sambil menikmati cipap Ina mengemut batangku dengan kuat. Ohh, sedapnya ketika itu aku rasakan. Aku terus hayun batangku keluar masuk dan ini membuatkan Ina semakin tidak keruan.

Rengekkannya semakin kuat dan nasib baik pintu dan tingkap rumah ku tertutup rapat, jika tidak sudah pasti jiran-jiran akan mendengarnya. Ohhh.. Zin.. sedapnya batang Zin.. henjut lagi.. lagi.. ohh.. lagi zinnn..rintih Ina. Aku menikmati cipap Ina dalam keadaan dirinya yang hanya berdiri menonggekkan tubuhnya dengan hanya berpaut pada meja studyku. Sementara tudung dan baju tidak ditanggalkan. Memang begitulah style kami bersetubuh sejak dari pertama kali berkenalan dengannya. Manakala seluar track yang dipakainya hanya diselakkan ke paras peha sahaja. Ohh, memang aku stim dengan keadaannya yang sebegitu.

Tiba-tiba Ina menggigil, aku merasakan cipapnya tidak mengemut batangku, tetapi ianya seakan kejang. Malah, dia semakin menolak batangku agar masuk lebih dalam. Zinn.. Ina klimakss sedapnya sayanggg.. kata Ina Lemah. Aku terus cabut batangku dan aku minta Ina menonggeng di atas tilam. Dia terus melakukan seperti yang aku suruh. Kelihatan lubang bontotnya, terkemut-kemut seperti minta segera disula. Aku berlutut di belakangnya, aku jolok beberapa kali di dalam cipapnya bagi melicinkan batangku agar memudahkan kerjaku nanti.

Kemudian aku kembali keluarkan batangku. Ina, seperti yang dijanjikan, saya akan menjadikan Ina sebagai isteri saya, jadi, mulai dari saat ini, lubang bontot Ina adalah hak mutlak saya sebagaimana Ina menjadikan air mani saya sebagai hak mutlak Ina. Terimalah sayanggg..lantas aku menikam lubang bontotnya. Agak sempit lubang bontotnya. Hanya kepala takuk ku sahaja yang lepas. Itu pun dengan bantuan air lendir cipapnya. Ina mengerang kesakitan. Aku tidak hiraukan, malah aku tekan lagi hingga setengah batangku tenggelam. Ina menjerit sakit. Aku tekan lagi hinggalah kesemua batangku hilang ditelan lubang bontot Ina. Zin.. sakitt. Dah lah sayanggg. Rayu Ina. Sabar sayanggâmula-mula memang sakit, bila dah biasa nanti lebih sedap dari main depan.. percayalah sayangggâ pintaku memujuk. Aku terus menghayun batangku keluar masuk perlahan-lahan. Memang ketat gila.

Nasib baik air pelincir membantu, kalau tidak, mau melecet batangku. Agak lama juga aku cuba menyesuaikan hayunan dengan lubang bontotnya yang ketat itu. Hinggalah akhirnya, lubang bontot Ina sudah mendapat timing yang sesuai dengan saiz batangku dan aku terus tujah habis-habisan lubang bontotnya semahu hatiku. Ohhhh sedapnya bontot Inaâ Tak sia-sia saya nak jadikan awak isteri sayangg.. ohhh sedapnyaaa.. aku menikmati kesedapan. Akhirnya aku memancutkan air maniku bertalu-talu ke dalam lubang bontotnya. Ina mengerang akibat perbuatanku. Selepas habis aku pancutkan benihku di dalam bontotnya, aku cabut keluar dan serentak itu, lubang bontot Ina terus sahaja mengalirkan benihku sambil mengeluarkan bunyi yang pelik.

Seperti berak cair bunyinya, namun ianya memang mengghairahkan. Kami tertidur sehingga ke pagi dan tidak ke kelas padi hari itu. Sebaliknya hanya duduk di rumah sambil menikmati lubang bontot Ina sepuas puasnya. Hampir seminggu aku tidak nampak Ina di kelas selepas kejadian itu. Apabila aku tanya rakan-rakannya, mereka memberitahu Ina demam.

Segera aku menulis surat dan aku minta rakan-rakannya menyampaikan kepada Ina dengan alasan, ada beberapa helai assignment aku yang Ina belum pulang dan didalam kertas itu adalah senarai helaian yang aku perlukan, sedangkan aku hanya menulis meminta Ina turun ke bawah pada malam itu untuk melihat sendiri keadaannya kerana risau keadaannya. Aku gam elok-elok surat itu supaya tiada siapa boleh baca. Pada malam itu, Ina turun, aku lihat dia macam biasa. Tak nampak macam demam pun, cuma jalannya sedikit bersepah dan mengangkang. Pasti bahana penangan aku malam hari tu. Dia yang hanya berseluar track brown cerah dan berbaju t shirt serta bertudung putih tersenyum kepadaku. Sayang juga awak kat saya ye..katanya sebaik sampai kepadaku. Dah tentu, awak kan bakal isteri sayaâ kataku memujuk. Dengar kata, awak demam, ye ke? Tanya ku. Hari tu, demam sikit je, pasal awak lah. Terus senang je saya nak berak, tapi pedih tau.Katanya sambil mencubit pehaku manja. Maaf ye sayang, tapi memang itulah yang saya nak dari awak. Kalau awak tak bagi, maknanya saya tak dapat nak cintai awak.. Awak pun tahu kan kenapa saya sukakan awak..kataku. Ye saya faham, sekarang ni pun dah ok, tadi saya try masuk jari, dah ok cuma kurang selesa bila berjalan. Terangnya. Emm.. dah seminggu saya kumpul air mani ni. Ina nak? tanyaku. Kalau Zin bagi, Ina suka je, kat mana? Tanya Ina. Kat tangga rumah sewa saya, malam ni saya bagi Ina minum puas-puas, esok saya banjirkan jamban Ina. Jom!ajakku. Ina pun menuruti ku menuju ke rumah sewaku. Dan pada malam itu aku memberikan Ina air mani ku.

Gembira betul dia mengolom batangku sambil memainkan air maniku di dalam mulutnya selepas aku memancutkannya. Hampir kering kantung zakarku, mana taknya, 3 kali aku klimaks dan semuanya Ina mahu menghirupnya. Tudung yang dipakainya juga bertompok kesan air liurnya dan titisan air maniku. Perlakuan seks kami berlanjutan sehingga final exam. Kami melakukan tidak kira siang atau malam, asalkan line clear dan tempatnya sesuai.

Setakat air mani aku bersemadi di dalam mulut dan lubang bontotnya sudah menjadi kebiasaan, malah aku juga pernah terpancut di dalam cipapnya gara-gara terlalu nak cepat, maklumlah kat dalam bilik persalinan pasaraya. Sehinggalah aku grad dan dapat tempat kerja yang jauh dan telefon bimbitku yang hilang, aku terus lost contact dengannya. Ketika aku sudah grad, Ina masih lagi menyambung pelajaran kerana ada beberapa subjek yang dia terpaksa extend sem. Menyesal juga kerana lost contact dengannya, tetapi apakan daya, bukan jodoh, at least, dapat juga merasa nikmatnya mempergunakan sepenuhnya tubuh perempuan yang mana dia juga sama-sama menikmatinya. Hingga kini aku masih lagi mencarinya, walau pun aku tahu dia tidak cantik, tetapi bontotnya yang besar dan bulat serta tonggek itu menjadikan aku sanggup menjadikannya isteri keduaku jika aku bertemu lagi dengannyaâ Sekian..

Trying Something New

A/N: Hey guys! I haven’t uploaded an imagine in a while but tbh I’m so fucking busy it’s driving me mad.

Warnings: smut, kinda (male masturbation, Stiles has an overly active imagination 😉), mentions of blood if that kinda stuff creeps you out (not anything major)

Pairings: Stiles Stilinski x Reader


Words: 1500 ish


***


By the time Stiles finally drags himself back to his dorm, the sun is slowly rising and his hair is starting to stink with drying slime from the Kanima (most likely) blood that he’s had the unfortunate displeasure of coming across.

Honestly, he thought that when he went to collage he would finally be away from it all, finally be safe. God knows that he’s put his dad through enough stress with all the shit he and Scott pulled.

The guilt gnaws at his insides at night.

It seems like all this shit just keeps following him around. Not that he’s complaining or anything, but it’d be nice if the monsters were a bit more considerate of Stiles’ upcoming exams.

So, all things considered, seeing his roommate, (Y/N), up at the ungodly hour of fuck-that-o'clock making pancakes naked in the kitchen is probably number 12 on the list of Weird Shit That Only Stiles Has To Deal With This Week. (Y/N)’s got her back to him and in the low light of morning, he can only just make out her soft curves and smooth skin.

“Um,” he says, sounding a like a fucking moron who can’t pull four words together to ask *‘what are you doing?’* Luckily for him, his roommate turns around and saves him the trouble.

And suddenly, this entire thing goes up a few spots on the Weird Shit That Only Stiles Has To Deal With This Week list because (Y/N)’s not naked. She’s got a scarf wrapped around her neck that only just covers her chest bits and a - ridiculously tiny, *oh good lord* - pair of black panties on that makes her ass look absolutely. In a second he realizes that the scarf is the one he asked his dad to send over last month.

And oh, *oh* doesn’t that just make whatever blood Stiles still has in his head go south. Because it’s *(Y/N)* and she’s got his scarf sitting atop her bare chest, the only thing shielding his eyes from the glorious view of her naked body.


He feels weirdly possessive.


Stiles very pointedly shoves those thoughts down along with any other inappropriate images that his mind tries to conjure up. It’s a failed attempt.

“Are those pancakes?” He eventually finds the mental capacity to ask, because now that his upstairs brain’s caught up with the situation, this doesn’t seem that odd compared to all the shit (Y/N)’s pulled in the past. The girl in question nods as Stiles continues to stand in the middle of the kitchen instead of getting the fuck out of there.

“They’re shaped like Mickey Mouseâ„¢,” She informs him and Stiles tries not to be jealous when she flips a pancake and it lands back in the pan, and not on the ceiling. “You want?”

“Pass.” He says, knowing full well that the Kanima blood was drying and if she noticed he’d have some explaining to do. He pointedly tells himself that he’s not running away to hide the tent that he’s now sporting in his jeans. “What are your wearing?” And then something else occurs to him. “Did you just say ‘™’?”

(Y/N) shrugs. “It’s laundry day.” She says lightly, her full attention turned to the pancakes now. “Gotta get it all done. Hope you don’t mind. I stole your scarf.”

Her saying it so casually makes Stiles fell scarily possessive, and his brain is already thinking of the best way to get out of this situation right now. “Keep it.” He says, and clears his throat because his voice is suddenly deep and raspy. “It looks better on you.”

(Y/N) looks at him, as if she knows all the filthy little thoughts running through his head, before putting the pan on a cold plate and walking over to him. It takes a great deal of effort for Stiles to maintain eye contact.

“Really?” She quirks a brow. Now, she’s standing right in front of him, so close that he can see the gorgeous tint of her eyes, can smell the remnants of perfume and vanilla extract on her skin. Stiles gulps. “Honestly Stiles. You put your dad through all the trouble of sending it over only to give it to your roommate so carelessly?”

He should look away. He wants to, because he knows (Y/N), knows that she doesn’t do relationships and loves to play games and, if her screams at night are anything to go by, loves to fuck hard and wild until she can’t walk properly the next day. He should walk the fuck away because he knows that if he does, (Y/N) won’t try it again.

But right now, all he wants to do is fuck her senseless, preferably tied to the bed with that damned scarf.

“Umm,” is what he stupidly replies with instead. (Y/N) raises a brow, but Stiles can’t worry about that because she’s got *hands* and suddenly those hands are being placed delicately on Stiles’ shoulders so that her thumb grazes gently over the dip of his collar bone.


He stares at her for a moment, and Stiles quickly realized he could do it forever. She’s so beautiful, she doesn’t even know it. The set of her bright eyes, the smell of her body, that shade of her skin that Stiles could spend years looking for but never actually match, the way her nose fits perfectly onto her face, the arch of her brows and swell of her lips; it drives him mad.

But then those gorgeous eyes are filling with surprise and she’s laughing slightly when she asks him: “Why is your shirt wet?” Suddenly, Stiles is reminded of the reason he’d come back late in the first place, of the blood and gore and *danger* that seems to come along with his life, and he can’t help this primal instinct within him that begs Stiles to *protect* and *fortify* and he knows it. Stiles knows he just can’t.

Even if it was just for one night, he can’t drag her into the hell hole that is his life.

“I need a shower.” He says and pulls away and it takes everything inside of him to ignore the hurt look on her face as he does.

He practically runs to the bathroom, not even bothering to strip down before he stands under the harsh spray. The water’s freezing cold and it turns his face red, but Stiles knows that blood washes off better this way (he also acknowledges that it’s a fucked up thing to know) and honestly, he needs it.

It takes a full five minutes under the freezing spray before Stiles actually strips down. He piles his dirty clothes in the corner and knows that those jeans are probably ruined. As he turns the heat up, Stiles closes his eyes, enjoying the way the water feels cascading down his sore and taut muscles.

And for a moment, just a moment, he allows himself to picture what it would feel like to have (Y/N) in there with him.

It’s wrong, he knows it is, but Stiles can’t stop the thoughts from entering his mind. She’d come in after him, the thinks. Probably when he was just about to step out. He can imagine the way she would look through the frosted glass, the way he would see her delicate hands pull the clothes off her body. He imagines her, finally pulling the shower door open and standing before him, as bare as the day she was born.

Stiles reaches bewteen his legs and strokes his length swiftly, unsuprised to find that he’s already hard. He goes back to the images he’s created in his head. Pictures the way (Y/N) would smirk at the flustered and confused look on his face, and - no.

In his head, this isn’t the first time they’re doing this. In his head, she walks forward with a smile, the genuine kind she gives when she’s high or when Stiles tells a dumb joke. She wouldn’t even wait for him, she’d just step forward, wrapping her arms around his shoulders - Stiles pictures the way she had done it moments before - and joining him under the warm water.

He pictures the way the water starts to wet her hair and face, pictures the droplets running down her body. He squeezes himself at the base. He imagines the way her soft skin would feel under his touch, hears her soft gasps and quiet moans as he dips a hand between her legs. Stiles strokes his dick faster, picturing the look of ecstasy on her face when he slides his fingers into her wet opening. His hand’s moving fast now as he imagines pulling away and silencing her moan of disapproval with a kiss as he slides his length into her cunt.

Stiles gasps slightly as he pictures how she would feel around his dick. He hears her moaning gasps as he slides into her, presses love bites to her neck and breasts and she pants and screams and finally, *finally* Stiles is the one making her do so instead of all those guys she brings home. He feels the way her legs would tremble and her body shake as he reaches between them to press a thumb to her clit, he pictures the way she could clench around him as she comes, gripping onto his shoulders and moaning into his ear and -

Stiles almost let’s his shout slip as he comes in his hand.

It takes him a long while to gather himself. He takes deep breaths and tries to fight away the guilt at what he just did. (Y/N)’s his friend and he’s an ass for thinking about her like that, but goddamn* the way she looked and spoke and laughed - it all made Stiles’ head spin.


It is with a belated sense of worry that he realised he’s fallen for her.