16mei

SELAMAT HARI GURU !
HAPPY TEACHERS DAY !
sungguh rindu telatah masa jadi budak sekolah dulu.. nakalnya,yg pernah mengajar aku je tawu macam mana nakal.. sampai ustaz pernah kata, nama ja afifah.. hahaha.. the rest is history.. thankz a lot to semua cikgu2 yg pernah mengajar diri yg serba kurang ini sehingga berjaya mencapai ke tahap sekarang (walaupun still bnyk yg kurg ni).. berkat usaha gigih kalian tnpa jemu diiringi dgn doa ,alhamdulillah.. saya menjadi seorang insan di muka bumi ini.. kalau dulu xkena rotan,xkena ketuk ketampi,xkena jemuq tgh panas,xkena denda dgn segala mcm denda,mungkin sy xmencapai ke tahap skrg ini.. hanya Allah dapat membalas jasa baik guru2,ustaz2,ustazah2,madam n sir semua… termasuk jugak la cikgu di pusat memandu, di rumah, kawan2 yg mengajar semua benda… walaupun hanya satu perkataan yg di ajar.. dia tetap seorang guru… #hariguru #16mei #sayasayangcikgu

Demikian dalam perjalanan hidup kita. Guru penyumbang ilmu dan pembentukan buah fikiran. Sayang dan Cinta mempunyai ruang yang berbeza. Tidak semestinya kita bersetuju dengan setiap bilah perkataannya. Guru yang jujur memberi kesan mendalam pada diri kita . Jika kita tidak bersetuju dengan tindakan ataupun pendapatnya, bukanlah bermakna kita lupai akan jasanya.

SELAMAT HARI GURU BUAT SEMUA WARGA PENDIDIK.

SPECIAL THANKS TO,
#SK.KENIOGAN
#S.A.R.KENIOGAN
#SMKBELURAN
#UITMSABAH
#16MEI

Selamat Hari Guru buat semua pendidik :)

Umi dan Arwah Abah

Kak Ati, Kak Anah, Abang Epat Kak Farah :)

Cikgu-cikgu PASTI Nurul Iman

SK Mengabang Telipot

SMKA Tok Jiring

SMKA Sheikh Abdul Malek

Bakal Pensyarah saya di Universiti

Mees alweer 18 geworden vandaag! 🎈🎊🎉🎁 . We hebben misschien wel meer ruzie dan vrede, maar je blijft me broer 👱🐋. #bday #16Mei