*tgns

Hi gaisss. Mel nyaris kantoi dgn tunang gara2 x log out tumblr ni. 😂😂😂 trpksa delete gmbr dulu sbb risau trlepas kt tgn dia. Btw mel x online sgt kt cni sbb takut nnt tunang mel tau. Mel reply text abg2 semua slow2 ye. Slm knl dri Mel mna yg bru follow. Mel umur 26. Stay setapak. Nnt ada free mel blnja gmbr ye. 😙😙😙

Hi sis 💕

Im from wechat and newbie here .. Just because semalam sis fara chat suruh bg sikit review so i buat lah sini . im customer yg ambil student package sbb time tu umur 17 (2015) . Deal after deal dktt wechat kita org set tempt n masa . sis fara yg pickup i dari school after kelas tmbahan . first rsa segan gilaa . but sis fara selambe ambil tangan i ltak dkt atas boobs dia while dia driving . em thats feeling sedap do , 1 gengam tapak tangan tak cukup beb nak nampung boobs sis . time tu sis pakai kemeja then sis unbotton baju letak tangan celah boobs em rasa panas sia . after that sis parking kete dkt mana ntah . then terus mula main hehe . first sis giving blowjob & titsjob dah selesai sis turunkan kerusi blah driver . sis ambil tgn i pstu usap² dkt panties . thats feels rasa sedap gile tengok sis yg bertudung pakai kemeja and sluar slack hitam hehe . im request sis nak main with pakai tudung and shes okay about it . we started our scene when shes ambil jari i then fingering herself . time tu mulut i dah cari puting dah . selak bra pin up pink tu tersembam puting merah koko terus ngap masuk mulut . then tgn kiri sis tarik sluar i smpai hbis . i main smbil pakai baju skolah and sis pulak unbotton kemeja with id card matrix and tudung . sis fara pgg konek terus usap dkt lurah tu . then celop celop lobang . and terus benam masuk dlm . hehehe biasala budak skola mana ada reti mnde cmni so sis yg buat smua . i start fucking her hardly smbil main lidah tgn sibuk urut boobs . then part yg mengalahkan i bila sis fara tukar position ke doggie . aummm lentik sial bontot terbelah duaa . cara dia tongeng memang giarah ah . first i handle dia then she started hndle herself . she’s fucking me ! Damn that booty memang nikmat sia cara sis mengayun tu ada bunyi dia . then sis berenti dan start blowjob cara dia main kepala konek tak boleh blah sia lidah tu ade je nak kuis2 kepala konek then masuk dlm mouth . then i pon tertiba tarik my dick then cum on her face & tudung . pergh firstime beb cum melancap ngan cam main pepek lain hahah . so lpas dia tu i request something before dia hntr blik i . i request nak lick her pussy while she driving hehe . so dari parking place smpai ke rumah i . i lick her pinky pussy hehe . okay thats all my review thanks baca -Ayie

@farahmiaww @farahmiaww
youtube

So… Yeah, all the Overwatch characters… in highschool.

If that doesn’t scream fanfiction material then I don’t know what.

It looks like an interesting idea though.

Suicide

Org pernah tanya aku apa perasaan bila terasa nak commit suicide

Kau tahu. Waktu itu aku rasa itu jalan penyelesaian. Ketika pertama kali berlaku,semua org slhkan aku. Sebulan lebih aku duduk di rumah,aku duduk di bilik. Tak makan,tak mandi. Tiada siapa peduli termasuk keluarga aku.

Sampai satu hari,aku terdengar perbualan family aku di telefon. Ketika itu aku ambil keputusan. Bila tiada siapa di rumah,aku ke peti simpanan ubat. Aku tahu ubat itu ubat tidur.

Kali kedua aku ambil jalan lagi drastik. Diam diam aku simpan pisau lipat. Bila aku ada keberanian aku kelar tgn aku.

Saat itu,aku rasa itu jalan penyelesaian. Kerana mulut sekeliling semua berkata aku satu bebanan. Semua terjadi berpunca dari aku. Aku asbab semua ini berlaku.

Perasaan di mana,saat aku tiada nanti,semua masalah akan selesai. Tiada siapa akan tangisi pemergian aku. Aku rasa semua org akan lega.

Tetapi aku salah. Masih ada sepasang org tua yg masih sayang aku. Atuk dan nenek di kampung. Cuma sekarang,Arwah nenek takdapat tengok sejauh mana telah aku pergi.

Atuk pun punca aku masih balik ke Malaysia.

Org tidak tahu perasaan di dera dari kecil. Perasaan dipersalahkan atas perkara yg berlaku sejak usia kecil lagi. Walhal tika itu berjalan pun aku masih tidak tahu.

Basuh baju sendiri. Cari makan sendiri.

Sebab itu bila aku terpotong jari dgn pisau aku tidak rasa apa. Sebab dari kecil aku sudah terbiasa tika sedang siapkan makan.

Kesakitan physical boleh di rawat,boleh di lihat.

Kesakitan mentally hanya aku sahaja tahu.