Meetups / Aarhus Main Central

Date:Saturday, May 4th, 2013 (2 years ago)
Time:3:00 pm
Organizer:fortabt
uss-damnitjim2 years ago - RSVP'd
tænkte på om det ikke var en god ide om folk på en eller anden måde havde deres url på sig (for eksempel et klistermærke på jakken eller noget lignende)? :D - på den måde ville det være lettere for os at se hvem der er hvem ^^
fortabt2 years ago - Organizer
Det kunne man bestemt! Har I hvert fald selv nogle mennesker som jeg skal møde der, men regner dog med at de kan genkende mig ahha.
ecsale2 years ago - RSVP'd
Hvad var det i det ‘kit’ du fik tilsendt Nanna? :)
fortabt2 years ago - Organizer
Jeg fik tilsendt nogle klistremærker med logoet for tumblr, badges, en form for kort til at stille på borde, og så navneskilte med plads til navn og url :) x.
iamcrystalqueer2 years ago
Ugh, hvorfor bor jeg dog på Sjælland? Ikke at jeg follower mange danskere, eller har mange danske followers, men det kunne være sjovt at være med (:
fortabt2 years ago - Organizer
Jeg må indrømme at jeg heller ikke follower den store del fra danmark, men som du selv siger, det kunne jo være sjovt at være med :) x.
made-to-fail2 years ago - RSVP'd
Jeg synes idéen om at møde en masse andre danskere med tumblr er virkelig fed, men jeg er så bange for selv at tage med til sådan et meet-up xD Først og fremmest er mine sociale evner lige til at græde over, og så vidt jeg kan forstå ville jeg være den eneste dreng som kommer :o? Burde jeg alligevel melde mig til :X?
fortabt2 years ago - Organizer
Selfølgelig skal du med. Nu kender jeg allerede en del der kommer, og må desværre indrømme at jeg på ingen måde er normal og er god til at møde nye mennesker, netop fordi mine sociale kompetencer er som dine, frygtelige. Men jeg lover dig at hvis du kommer og hiver dine andre tumblr venner med skal jeg nok snakke med dig! Lige meget hvor awkward det nu må være xx.
made-to-fail2 years ago - RSVP'd
Haha okay så, jeg er overtalt :D Er bange for jeg ikke rigtigt har nogle venner her fra Danmark som bruger tumblr, men da jeg kun er en lille togtur væk så skal jeg da nok gøre mit bedste for at dukke op og prøve at være så social som mulig! :P I’m in!
uss-damnitjim2 years ago - RSVP'd
okay, nu er jeg en lille smule forvirret: på den plakat som der er blevet lavet til vores tumblr meet-up står der at det er klokken 14:00 vi skal mødes, men herinde står der stadig at det er klokken 15:00 - er der nogen der kan fortælle mig hvilket tidspunkt det er der er det rigtige? :3
made-to-fail2 years ago - RSVP'd
Nanna fortalte mig at nogen havde tænkt sig at komme ved 2-tiden, og jeg skulle derfor ændre tiden på den “plakat” jeg lavede :P Men ja du har ret, hun burde også ændre det her på siden! :o
uss-damnitjim2 years ago - RSVP'd
har lige fundet ud af at jeg har noget eksamens forberedelse/projekt arbejde fra klokken ti til to næste lørdag, så kan først være inde i byen klokken halv tre tidligst :3 (håber ikke det gør noget, for vil rigtig gerne møde jer)
made-to-fail2 years ago - RSVP'd
Er sikker på det ikke er noget problem! (:
made-to-fail2 years ago - RSVP'd
Okay, jeg er her nu, sidder i det der venterum og er snotforvirret og nervøs xD Hvor mødes folk,og hvordan genkender vi hinanden? o__o