verteta

26 Prill 2015
Ankesat tona t'ia themi Zotit. Zotit tone te madh. E drejta nuk vdes kurre!. E drejta, e verteta do te triumfoje. “Krishti u Ngjall” do te degjohet perseri kudo, dhe atehere, lavdi Krishtit, lavdi Ngjalljes se Krishtit ne shekuj te shekujve. amin.