Bernaung di bawah syarikat dan kumpulan yang kukuh dan dikenali ramai.. memasarkan produk yang hebat, unik dan laris membuatkan kami #GLAMpreneurs mudah untuk menjalankan business. Alhamdulillah dan bersyukur dijodohkan dengan business ini. Semoga yong dapat bantu dan beri tunjuk ajar kepada orang di sekeliling yong pula. #proud #glampreneurs #thediamondcircle #onlinebusiness #topagentutara #kualalumpur #businesswoman #penang #perak #kedah

Today teman kan my partner @anesswaniera. Happy betul sekali dapat client #premiumbeautiful #corset sampai 3 orang. Penangan hebat ni since now ada promosi untuk korset hebat ini. Tak susah pun jual Pb ni. Sangat laris sampai stock pun nak habis. Be our next top agent. #topagentutara #TheDiamondCircle #glamtdc #ainzulkarnaindprotege #kualalumpur #businesswoman #penang #sungaipetani

"Kecantikan adalah hak milik setiap wanita!! Semua orang nak cantik kan..

Tak lama lagi nak raya dah,bagi yang nak bentuk badan idaman boleh cuba #korset #premiumbeautiful
Sangat membantu menyembunyikan lemak2 yang ada..membantu juga untuk kurus.

#premiumbeautifulagent #topagentutara #thediamondcircle #pantang #confinement #newborn #lifetimewarranty #onlineking”

Watch on ainzulkarnaind.tumblr.com

Purify ikan dulu oke. #biozonefoodpurifier ni sesuai untuk u all yang mengalami alergi. Tak leh makan ikan ke.. tak leh makan seafood atau ayam ke kan.. should purify first before cooking. Contact me for demo. #ainzulkarnaind #0137049413 #topagentutara #kualalumpur #businesswoman #penang

She is my partner from Kulim, Kedah. Start dengan pakai premium beautiful dan mula rasa kesannya. Terus nekad buat business. Alhamdulillah makin progress. Ini salah satu testimoni Premium Beautiful Corset dari beliau. Lebih yakin nak berfashion dengan #pbcorset kan? #testimonipremiumbeautiful #topagentutara #kualalumpur #businesswoman #glampreneurs #thediamondcircle #ainzulkarnaindprotege #ainzulkarnaind

Ada masalah kulit badan? Gatal-gatal sampai merah-merah jadinya? Awak jangan risau ye.. pergi mandi pakai #marineessence body wash and lepas tu sapu #premiumbeautifullotion di tempat yang gatal tu.. insyaAllah lepas tu makin pulih. Makin kurang gatal, kulit jadi lembab dan wangi. #ainzulkarnaind #0137049413 #topagentutara #kualalumpur #businesswoman #penang #perak #kedah

Setiap malam wajib tido dengan #biovelocitysleepmate. Yang mana tido reramai tu confirm berebut nak tido atas #bvsm kan? Tok yong pun dah tak sakit bahu after tido atas bvsm ni. Sangat membantu.. dapatkan segera ya. Boleh juga jika berminat untuk jadi agent ;) #businesswoman #glampreneurs #thediamondcircle #onlinebusiness #ainzulkarnaind #topagentutara @siddiqafifi

Setiap hari orang bertanyakan tentang #premiumbeautiful corset. Korset yang sangat best dan berkualiti. Superbrand dan ianya bertaraf premium. Bukan korset biasa ye kawan-kawan. Yang belum cuba harus cuba. Bukan untuk yang sihat je.yang ada masalah kewanitaan juga nak maintain sihat pun harus cuba. Contact me ya. Agent sekitar #seremban, #melaka dan #kualapilah di perlukan. #topagentutara #kualalumpur #ainzulkarnaind #0137049413

Dulu pernah juga minta gunting kat tok sebab nak gunting lemak kat perut ni hahaha.. now pakai #premiumbeautiful tak perlu dah gunting lemak. Itu merepek saja bah! Konsisten pakai #pb buat kita rasa lebih yakin dan selesa. Biar tak slim mcm model tapi Alhamdulillah kesihatan semakin baik.. bantu tingkatkan kesihatan poket juga :p #ainzulkarnaind #0137049413 #topagentutara #kualalumpur #premiumbeautifulpromotion

Text
Photo
Quote
Link
Chat
Audio
Video