Watch on theonlyark.tumblr.com

M E T H C O A S T bitches.

I was tagged by hotcatjazz

RULES:
1.) Always post the rules
2.) Answer the questions the person who tagged you asked, and write 11 new ones
3.) Tag 11 people and link them to the post
4.) Actually tell them you tagged them

QUESTIONS FOR YOU

1 favorite artist: Like music artist? Probably Dallon Weekes? Idk i love him a lot he is very very wonderful and his music is so great

2 full name: Tanye West (jk my name is tanya but u will all refer to me as tanye west)

3 where would you travel if you got on any plain rn: probably paris bc im a pretentious little france loving fuck

4 favorite memory: oh man uhhhhh maybe the brobecks concert when i met dallon :))) it was very amazing and i cried

5 favorite female baby name: i like the names skyla and luna and fuck i had more but i can’t remember

6 favorite male baby name: i like the names james matthew ivan and chris ( i like the name chris for a girl too)

7 favorite band: the all-american rejects but dang i gotta say taking back sunday is uP there right now omg but aar tops all tbh. it doesnt feel right saying any band besides them im into a lot of bands rn tho

8 favorite movie: uhh rn a clockwork orange!! another one that always comes to mind is inglourious basterds 

9 favorite flower: I don’t really have one??? i guess i like colorful roses a lot like not just red or just pink ykno i like unique colors

10 best year you’ve lived: uh freshman year maybe i was a stupid lame idiot but dang i had fun

11 where do you wish you could be right now and with whom?  i wish i was in bed rn going to sleep without having to worry about finishing my homework. and uh. i guess let’s throw in mark foster in the mix because why not he seems chill

MY QUESTIONS:

  1. what is your favorite book?
  2. what is your favorite animal?
  3. what is your favorite subject to study?
  4. what is your favorite place to be?
  5. what is your biggest fear right now?
  6. favorite band/musician?
  7. favorite vacation/trip you ever took?
  8. something you are excited for in the next few months?
  9. who do you think is most attractive person in the universe?
  10. food you are craving right now?
  11. favorite hobby?

I TAG:

kissyourshadow, charliebaio, pecant, ceilingnipple, thepocketedindividual, toastedravioli, saynotodrugssayyestopenguins, ladyssansastarkk, dingasi, blinkbackbren, ssohpkcfox

Sharing drpd client yg merupakan antara top management sebuah resort di Shah Alam:

Ade sorang staff sy ni, selalu sakit2 belakang. Bnyk kali dah suruh pegi buat check up, tapi tak pegi2 sbb takut. The end kena paksa baru buat check up, di KPJ Shah Alam. Result?

Slip disk yang dah teruk, doctor cakap kenape lambat sangat datang? immediate operation perlu dibuat atau boleh jadi paralyze. Estimate cost Rm 30,000. Insuran company hanya cover Rm 20,000. Lagi Rm 10,000 tu kena pakai duit sendiri. Macam mane nak buat?

HR pun dah pening kepala, so kena buat agreement HR bayarkan dulu kemudian tolak gaji tiap2 bulan ikut persetujuan. Lagi kesian, wife die pulak baru diagnose kena kanser.

Client sy tanye, kalau mcm ni boleh ambik personal insuran lagi tak? Jawapan sy, boleh cube nak apply, tapi no guarantee akan dapat.

Ape yg kite belajar daripada pengalaman org lain?
Nak ambik sekarang atau tak tau bile?
Yg dah ada policy, jagalah policy anda, bukan senang nak dapat. Somehow, kite tak tau bile kite akan pakai. Mungkin esok, lusa, next week.

Allah akan tolong

Haritu nak pergi rumah opah.
Dah siap semua lock gate macam biasa.
Dah jalan 3 langkah baru teringat.
Allah! Duit tambang bas tertinggal atas meja.
Haiyooo! Dah la kunci pintu takde.
Kunci ibu ambik.
I’m dead. Sooo dead. Tu je yang terfikir sebab pak cik bas tak layan kalau takde duit kecik.
Dalam hati cakap “takpe takpe, tawakal, pergi je”.
Memang risau betul. Rasa macam nak naik taxi je.
Dah tak tau nak doa camne. Dalam hati harap sangat ada orang datang duduk kat bus stop sekali so boleh mintak tukar duit.
Pastu dah setengah jam tunggu hujan pulak.
Kilat pulak. Aiyoo rasa nak nangis bila ada kilat.
“takpe sabar, sabar”.
tetiba ada mak cik duduk sebelah.
Tanye mak cik tu, “cik ada duit tukar singgit-singgit tak?”.
alhamdulillah! mak cik tu ada.
Tak sampai 10 minit lepas tu terus bas datang.
Alhamdulillah selamat naik, selamat turun.
Jumpa opah!

Pokoknya, sabar sabar dan sabar. Doa selagi termampu. Allah akan tolong. Mungkin bukan cepat tapi tepat. Doa jangan tak doa. Allah akan tolong sentiasa. Doa, InsyaAllah dipermudahkan.

The making of pursee. Before nie buat purse utk diri sendiri bole cincai lagi. Tapi kali nie khas utk super duper customer kena teliti skit. Ngeh ngeh ngeh ! For those nak order or nak tanye pape bole directly messanger or whatsapp ! Okeyyyy 😍😄✌🙌 (at Order please whatsapp : 017-3750767)

im just saying

Haha jangan reply pendek  ? Girl pun tak suke but boy still buat .Jangan jadi talkative  ? Tak tanye kang kate tak caring. Marah tanpa usul periksa  ? Eleh marah dgn bukti pun takle trime jugak.Bagi space tuk dia  ? Em bile girl kate dia busy takde mse nk chat pun dh pikir bukan ².Kalau lah boy tak le nak mengalah aku rase kalau khawin pun 3 hari dah bercerai.sebab  ? Yelah boy juga kata kalo tak paham dia dia akn curang. Nabi muhammad tak pernah pulak kata semua ni.Senang cerita tak payah kaple senang hidup tapi susah jugak bile kahwin dgn boy cemni.Boy sbenarnye ego tu je. Girl tak minta lebih pun just minta dihrgai je memnglah girl pun ade juge yg playgirl but not all kay em mcm korg juga la ann not at all playboy. And one more thing girl ni kekadg dia jeles dia senyap je but bile senyap boy pulak kate kite ni tak syg dia lah apelah tetapi when girl be a talkative mule la kate girl tak percaye boy la apela see disitu kite boleh lihat yg boy cemni biase boy yg ego dia tinggi over dri gunung everest.Girl ni memang la bnyak tanye ha dia suke tanye boy buat ape sihat ke em but boleh pulak boy kate dia busybody herghh bic. Ni jenis tak thu nk hargai girl.Paling benci bile boy kate “takleh ke satu hari tak chat”oh my haishh bic .Satu lagi boy mestila kne tgur girl dulu baru nmpak manis and please jhn smekan kawan girl dgn special kwn girl kay mmg la kalo kwn girl dia yg tgur dulu haish.Girl tak semuanye pilih rupa je em girl kalo mintak clash bkn nk clash sgd pun act dia nk bf dia pujuk but ade plak wujud boy yg banggang yg hanyr jwb ‘k’ bile girl mintak clash — em cer tgok girl yg mintak cerai tu ade ke sah bile dia mintak cerai ? Takde kan so sme la dgn kes ni em maybe boy yg serious dlm relay je yg akn amik serious dgn ape yg aku cakapkn ni.Bukan nak salahkan boy 100% but kbnyakkan nye clash terjadi pabile dua ² ego girl ni hati dia lembut bende kecik pun dia terasa.DEEP.Bace biar paham kay.

Text
Photo
Quote
Link
Chat
Audio
Video