supplemens

Kebaikan Sustained Release Vita-C Plus Shaklee

Kebaikan Sustained Release Vita-C Plus Shaklee

Vitamin C adalah antara vitamin yang paling popular di Shaklee.. Malahan, pernah berlaku bila Shaklee kehabisan stok vitamin C, disebabkan oleh peminatnya terlalu ramai…wowwwwwwww…hebatkan vitamin C shaklee ni..hehee… vitamin C ni sangat glamer pada mereka yang mementingkan kecantikan, malahan ia turut diambil oleh ibu hamil, ibu menyusu. mereka yang ada masalah resdung, asma, ekzema, alahan dan…

View On WordPress

Alhamdulillah.

Pagi tadi punya cerita.

Dalam duk sebok redah jem nak gi ofis, sempat jugak close deal FULL SET PREGNANT. Alhamdulillah..

Customer ni asalnya nk order herbal blend je sebab naik alahan gatal2, nak makan ubat risau pulak, preggy kan.

Pastu duk sembang2, dia tanya ada supplemen utk preggy tak sbb takleh nak makan ubat clinic, jadi mual2 bagai.

Apa lg kita suggest la BEST OF THE BEST FROM SHAKLEE kan ..

And syukur, customer bijak memang pandai buat pilihan! Beli terus full set👍👍👍

Semoga mommy and baby dapat khasiat secukupnya. InsyaAllah 😘

Mommies to be tuuu, mehla try preggy set shaklee ni, komfem korang tak nyesal! 👍😘😘

Meh whatsapp : 014-6614693

#shaklee #sethamil #sethamilshaklee #shakleesuperd #shakleelovers #shakleeawesome #shakleeterbaik #sayajualshaklee #sayajualmurah #sayajual #onlinebusiness #marketing #visitig #igers

Cara Memutihkan Badan Paling Cepat

Cara Memutihkan Badan Paling Cepat


Peninggi badan cepat | cara meninggikan badan | menambah – Apa sebenarnya isi dari fastep ini ? program fastep berisi supplemen spesial dan buku panduan cara efektif menambah tinggi badan. buku panduan dalam program fastep.

Peninggi badan cepat | meninggikan badan | menambah, Apa sebenarnya isi dari fastep ini ? program fastep berisi supplemen spesial dan buku panduan cara efektif menambah…

View On WordPress

Supplemen Cadangan Untuk Masalah Resdung Serta Cara Pengambilan Vitamin Yang Sesuai ...

Supplemen Cadangan Untuk Masalah Resdung Serta Cara Pengambilan Vitamin Yang Sesuai …

ANDA batuk, kerap bersin, tidak bermaya dan tidak sedap badan. Hidung pula rasa berair dan tersumbat. Anda terasa yang anda demam.Apabila ubat-ubatan yang diambil tidak meredakan gejala-gejala demam biasa, bangun pagi anda mulai diiringi dengan sakit kepala dan rasa berat pada bahagian muka.

Selepas doktor mendengar sejarah gejala, memeriksa bahagian muka, dahi dan mungkin menjalankan sinaran-X…

View On WordPress

SHAKLEE EFFECT.

Testimonial Master Tunku Maztom, VIVIX Shaklee.

Produk Shaklee adalah ‘SEMULAJADI’ bukan sintetik. Maksud semulajadi disini adalah:-

Produk dihasilkan dengan pemprosesan yang seminima mungkin agar kepekatan nutrien adalah dalam keseimbangan yang seakan-akan hampir kepada keadaan ia ditemui dalam alam semulajadi. Ini bermaksud apabila kita makan produk Shaklee seperti Garlic Complex ia seakan-akan hampir sama dengan memakan garlic (bawang putih) hidup yang dijaga sejak penanamannya lagi.

Keberkesanan supplemen dari Shaklee pula telah terbukti dengan lebih 100 kertas kerja saintifik, 90 daripadanya disiarkan dalam jurnal ulasan,. Terdapat banyak ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan yang melibatkan pelaburan sehingga 300 juta USD untuk menghasilkan produk yang sentiasa berkesan.

Sebab ini juga, produk Shaklee memastikan supplemen yang dihasilkan SENANG DISERAP oleh tubuh badan. Jika supplemen diserap oleh tubuh badan dengan efektif barulah nampak keberkesanannya.

Ok, berbalik kepada persoalan tadi, gabungan vitamin shaklee dengan vitamin lain…. Bukan saya nak kata tak boleh.. Bukan juga saya nak kata jenama lain tak bagus.. Semuanya baik untuk kesihatan.. Namun apa yang saya risaukan adalah keberkesanannya.. Apabila menggunakan jenama lain saya tidak dapat pastikan kadar penyerapan vitamin tersebut sebab saya tidak mengenali vitamin berjenama lain dengan lebih dekat…
Mungkin boleh berlaku dimana hasil yang diinginkan tidak dikecapi…

Oleh sebab inilah saya galakkan, jika boleh, gunakan jenama vitamin yang sama terutamanya untuk Set-set khas yang disyorkan atas testimonial dan kesan sepanjang 26 tahun PM kami bersama Shaklee.

Call/ PM/ Whatsapp/ WeChat untuk keterangan lanjut.

019-2127960 / Pengedar Shaklee

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

#shaklee #shakleecare #shakleehome #shakleeeffect #shakleefulltime #sayajual #malaysia #cantik #vivix #vitamin #vscocam (at 019 212 7960 Pengedar Shaklee)

[OSTEMATRIX]

Best of the best!

Supplemen wajib sebelum tido. Memang lena and senang bangun pagi.

Lately memang selalu sakit2 urat/sakit badan bagai, kalau lupa telan ni sblm tido memang esoknya perghhh tak buat koje den! Haha

Alhamdulillah, lepas konsisten makan ni tetiap malam, pagi2 memang fresh! Takde sakit2 urat/badan dah. Alhamdulillah 😘😘😘

Love ostemagic ♥️

#shaklee #ostematrix #shakleesuperb #sayajualshaklee #sayajual #onlinebusiness #online #shakleelovers #sayajualmurah #latergram sent via @latergramme

Tips Mengelak & Mencegah Penyakit Resdung

Tips Mengelak & Mencegah Penyakit Resdung

Perbandingan antara hidung sihat dengan hidung resdung

Setiap penyakit itu ada penawarnya.. Malahan, kita juga di galakkan untuk mengelakkan diri kita daripada terjangkit dengan penyakit yang merbahaya… Jadi, saya hari ini ingin berkongsi bersama anda, beberapa tips yang boleh membantu kita untuk mencegah dan mengelak dari penyakit resdung..

Bagi mengelak & mencegah penyakit resdung, anda boleh;

View On WordPress

Alahan/Alergi Shaklee (Eczema, Ruam, Kulit Sensitif)

Eczema disifatkan sebagai kecacatan fungsi penghadang kulit yang menyebabkan “allergens” atau alahan mudah meresap ke lapisan kulit dan seterusnya mengakibatkan kehilangan kelembapan kulit yang banyak.

Eczema menyebabkan kegatalan yang amat dan keinginan untuk menggaru. Tahap kegatalan akan meningkat apabila kulit semaking kering. Jika digaru berulangan, lapisan kulit akan terkoyak dan mula meruam.

Eczema pada bayi

Kesan penyakit ini pada kanak-kanak boleh dilihat pada bahagian lutut, pelipat siku, atas punggung, buku lali, belakang telinga, muka dan kulit kepala, manakala pada orang dewasa, ia lebih ketara di belakang lutut dan pelipat siku.

Pelbagai gejala yang boleh mengundang penyakit resdung, asma, ekzema dan alahan.. Samada ia berpunca dari pengambilan ubat oleh ibu ketika dia mengandung ataupun oleh kerana penyakit keturunan. Malahan, penyakit ini, semakin diburukkan lagi dengan cuaca yang tidak menentu dan persekitaran yang udaranya tercemar.. Di dalam supplemen cadangan untuk mereka yang mengidap resdung, asma, ekzema dan alahan ini, terdapat beberapa jenis vitamin asas.

Sila hubungi saya untuk dapatkan konsultasi tentang vitamin atau supplemen yang paling tepat / paling sesuai untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila anda membuat pembelian dari saya, sebagai Shaklee Independent Distributor Anda.

*Disclaimer : Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

019-2127960/ Pengedar Shaklee

#shaklee #shakleecare #shakleeeffect #malaysia #vscocam #eczema #alergi #indonesia (at 019 212 7960 Pengedar Shaklee)

Kenali Punca Resdung ..

Kenali Punca Resdung ..

Sudah pasti, bagi masyarakat kita, sudah biasa mendengar apa itu penyakit resdung.. Ia sering di kaitkan dengan rasa kegatalan pada bahagian hidung, sehingga membuat orang yang mengidapnya rasa tidak selesa.

Tahukah anda, penyakit resdung antara penyakit yang merbahaya? Jika anda tidak merawatnya dengan segera, ia boleh menyebabkan maut..

Resdung adalah perkataan yang digunakan untuk…

View On WordPress

Memastikan anak anda makan secara sihat adalah penting kerana dia akan mendapatkan semua nutrien yang diperlukan melalui diet yang seimbang. Secara ringkasnya, anak-anak anda tidak memerlukan supplemen kesihatan tambahan jika mereka makan secara sihat dan mencukupi. Pengambilan supplemen kasihatan tambahan tidak boleh menggantikan diet dan makanan yang berkhasiat.

Amalan pemakanan yang sihat dan seimbang disyorkan bagi memenuhi keperluan pemakanan anda dan anak-anak anda. Penekanan kepada kepentingan tabiat makan asas yang baik pada anak adalah jauh lebih baik daripada fokus kepada supplemen tambahan.

Ia harus dimulakan sejak kecil supaya ia menjadi satu kebiasaan dan tabiat. Nutrien-nutrien yang diperlukan oleh anak anda harus diperolehi daripada makanan.

#shaklee #shakleeeffect #shakleecare #baby #kid #Malaysia #indonesia #singapore #sihat #ceria #ahad #sunday (at 019 212 7960 Pengedar Shaklee)

TESTIMONI VIVIX: Cantik Untuk Suami Tersayang, Mulakan Dari Sekarang ...

TESTIMONI VIVIX: Cantik Untuk Suami Tersayang, Mulakan Dari Sekarang …

Salam ceria buat semua.. Nak share tentang satu sms yg saya dapat minggu lepas.. Wahh. tak basi lagi naa.. cuma baru teringat nak share…. berikut SMS ni dari salah seorang customer, Kak Zara (beliau dah masuk 50an)

“A’kum cery. I kak zara dari JB. ingat u ada hantar shaklee kat I.. i ade beli vivix dah lama dengan u.. i minum half then i stop.. Baru 2 minggu then i start again the vivix +lecitin.…

View On WordPress

TESTIMONI VITA-E COMPLEX: Tiada Lagi Masalah Kulit Berminyak & Kering ...

TESTIMONI VITA-E COMPLEX: Tiada Lagi Masalah Kulit Berminyak & Kering …

Setiap wanita sangat mementingkan kecantikan kulit wajah. Sebab itu, ada yang sanggup berhabis wang ringgit, tapi hasilnya? macam tu jugak..

Tapi, saya tetap memilih supplemen Shaklee sebagai pilihan utama..hehee.. sebabnya? ia telah terbukti. Kini, hampir 10 bulan dah saya mengambil produk Shaklee, dan sepanjang tempoh tu, saya dah jarang membeli produk kecantikan yang lain lagi.. hehee..…

View On WordPress

ESP Shaklee: Soy Protein Terbaik Dari Sumber Non-GMO ...

ESP ni memang antara produk yang paling laris di semua cawangan Shaklee.. Even saya sendiri pun, akan minumnya setiap pagi. Lebih-lebih lagi, saya ni masih menyusu bayi 6 bulan dan jaga anak umur 2 tahun.. Memang penat sangat.. Mana taknya.. Dengan kenakalan kakak, di tambah lagi dengan tangisan adik, setiap kali di letak atas tilam..

Dia lebih suka di kendong.. huhuuu.. Nasib baiklah saya…

View On WordPress

Vivix FAQ: The Revolutionary Breakthrough in Cellular Anti-Aging

Q: What is Vivix?

A. Vivix is a pattent pending, powerful and exclusive polyphenol blend with ingredients shown in laboratory research to positively impact four key mechanisms of cellular aging, including helping to protect and repair cellular DNA damage, positively influencing genetic regulations of cellular longevity, promoting mitochondrial energy production, and showing formation of AGE…

View On WordPress

Ubat Vs Makanan Tambahan; Jom Kenali Perbezaan Antara Kedua-Duanya ...

Alhamdulillah, pagi ini berkesempatan jugak untuk berkongsi sedikit info bersama anda. 

Pagi ni, saya nak share mengenai perbezaan antara ubat dan makanan tambahan. Saya percaya, masih ramai yang di luar sana, masih keliru dengan kedua-duanya. Lebih-lebih lagi, pada zaman sekarang, makanan tambahan atau nama lainnya ialah supplemen. Makanan tambahan sering di anggap sebagai ubat, kerana makanan…

View On WordPress

TESTIMONI VIVIX : Ucap "Selamat Tinggal" Kepada Make-Up

TESTIMONI VIVIX : Ucap “Selamat Tinggal” Kepada Make-Up

Hehee… Kalau berbicara mengenai make-up, pasti kita sedar, setiap wanita sukar untuk berpisah dengannya. Even hanya sekadar menggunakan bedak asas, atau secalit lip balm, pasti ada, bukan? Namun kini, dengan kebaikan yang tersembunyi di dalam Vivix, mampu membuatkan anda rasa yakin untuk keluar dari rumah tanpa perlu menggunakan make-up..hehee

Dan Lagi ….(^_^)

  Haa, nmpk kan? Skin texture…

View On WordPress

Diet Protein Pilihan Terbaik Untuk Anda Kuruskan Badan ...

Diet Protein Pilihan Terbaik Untuk Anda Kuruskan Badan …

Pengambilan protein adalah sangat penting bagi tujuan untuk menurunkan berat badan. Ini adalah kerana, protein membantu dalam pembentukan otot yang akan meningkatkan tindakan metabolisme badan. Malahan, protein juga ternya boleh membuat rasa kenyang lebih lama.   Beberapa kajian yang pernah diterbitkan oleh American Jurnal of Clinical Nutrition telah membuktikan hasil yang lebih memuaskan,…

View On WordPress