Watch on theswaggeruk.tumblr.com
The Ramphouse Project

The Ramphouse was conceived and designed by Greek architecture firm Archivirus and sits on top of an appartment block in Athens. The Ramphouse melds the idea of a living space built around a skateboard ramp.

Basic house elements such as the fireplace and storage units are hidden inside the ramp forms. I also tried to combine the street aesthetics of the skate scene using concrete and the cozy atmosphere of a house using wood. So concrete walls mold into the floor and then concrete turns into wood to create a ramp partition with the kitchen. In that way, the whole space is in actual motion and somebody can flow from one space to the other, skating or walking.

For more photos checkout the full story on The Swagger»


For more stories like this check out our Swagger Blog or our Swagger Facbook Page. For the latest details of money off coupons/codes and special offers from our favourite manufactures and retail outlets, head over to our Swagger Twitter feed

Text
Photo
Quote
Link
Chat
Audio
Video