youtube

Sonia Prina “Ormondo ti scordasti… Con palme ed allori” Vivaldi; Scanderbeg

youtube

Aria S’a voi penso, o luci belle
Sonia Prina
Scanderbeg
Antonio Vivaldi

Flet Pasardhësi legjitim i Skënderbeut, Xhorxho Maria: Ka ardhur koha të njihemi!

Flet Pasardhësi legjitim i Skënderbeut, Xhorxho Maria: Ka ardhur koha të njihemi!

Nëse Shqipëria njeh sot, së paku mediatikisht një princ – nipin e Ahmet Zogut – i cili ka dhe poste në administratën e shtetit shqiptar.

Një tjetër princ, me rrënjë shumë më të lashta dhe të ngulura thellë në histori, kërkon të njihet zyrtarisht: Pasardhësi i Skënderbeut, Xhorxho Maria Kastriota Skanderbeg (Giorgio Maria Castriota Scanderbeg).

Pak i njohur në Shqipëri e Kosovë dhe treva tjera…

View On WordPress

Text
Photo
Quote
Link
Chat
Audio
Video