Bën seks me femrat dhe ju shkul dhëmbët, përballet me 11 akuza

Bën seks me femrat dhe ju shkul dhëmbët, përballet me 11 akuza

Një burrë është arrestuar pasi iu shkulte femrave dhëmbët nga goja, pasi bënte seks me to. 55 vjeçari Philip Lyle Hansen nga Zelanda e Re është duke u përballur me 11 akuza duke përfshirë sulmin seksual dhe dhunën.

Ai është denoncuar nga femrat me të cilat ndante shtratin, pasi ka përdorur mjete të forta për t’ju hequr dhëmbët. 55 vjeçari ka mundur të heqë 12 dhëmbë nga goja e 3 femrave të…

View On WordPress

Text
Photo
Quote
Link
Chat
Audio
Video