Lateral thinking

This puzzle is called Lateral Thinking.. Just Check It Out!

Scroll down slowly and be honest to yourself. Think like a wizard;


man
1. ——————
board


Ans. =man overboard

Okay, let’s see if you’ve got the hang of it.

stand
2. ——————
i


Ans. = I understand

OK . .Got the drift ?Let’s try a few now and see how you fare ?

3. /r/e/a/d/i/n/g/


Ans. = reading between the lines

R
4. Road
A
D

Ans. = cross road

Not having a good day now, are you ?Redeem yourself.

5. cyclecyclecycle


Ans. = tricycle
Easy to figure out, ha!


0
6._________
M.D.Ph.D.

Ans. = two degrees below zero

C’mon give it a little thought ! !


knee
7. ——————
light

Ans. = neon light ( knee - on - light )

I’m sure you’ll have no problem getting this one.

ground
8. ——- —————
feet feet feet feet feet feet


Ans. = six feet underground

Good One, try this!!

9. he’s / himself


Ans. = he’s by himself

Here’s an easy one!!

10. ecnalg


Ans. = backward glance

Not even close ?!!?

11. death ….. life


Ans. = life after death

Okay last chance .

12. THINK

Ans. = think big ! !


And the last one is very funny- - -


13. Ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb…



Ans. = long time no ‘C’


Text
Photo
Quote
Link
Chat
Audio
Video