peperutka

youtube

 

Направете пеперутки од морков и цветови од краставица

 

Прекрасно видео, кое навистина остава впечаток! Погледнете и пробајте.

 

Автор: М-р Катерина Шамбевска

Дознајте повеќе за авторот

Авторски текст, не смее да се користи за комерцијални цели или/и реемитување