No, john, you are the most common way of finding about paradite. Well we don’t have much hope of finding the dude

Policia serbe bastis shtëpitë e ish-pjesëtarëve të UÇPMB-së

Policia serbe bastis shtëpitë e ish-pjesëtarëve të UÇPMB-së

Në orët e paradites së djeshme Policia serbe në një aksion të ndërmarrë në fshatin Bilaç, të komunës së Bujanocit, ka bastisur tri shtëpi, në mesin e tyre edhe të ish pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare për Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc.

Siç ka mësuar portali informativ rajonal ‘Titulli’, kjo bastisje në këtë vendbanim të banuar kryesisht me shqiptarë, ka mbjellë frikë te qytetarët, ndërsa…

View On WordPress

Text
Photo
Quote
Link
Chat
Audio
Video