[image source]

[high resolution

See the good in your past. There will always be things that we wish had never happened; there will always be bad memories and things that we regret. But they are part of who you are – so accept that they have happened and celebrate the person they’ve allowed you to become.

 - from OCC’s ‘6 Steps in Learning to Love Yourself

Gloomy Enchanter [Open]

Not far from Ponyville’s library was a house. For the most part it looked like any other house, but this one had a wooden sign hanging above the door like a shop. The word “Enchanting” is listed simply on it in what appears to be blue ink, though the sign itself was never touched by any paint. Below it was “Closed” in red letters.

The pony who lived there had been around for seemingly months, but was not known to too many residents. While usually such an oversight on a certain party pony’s part would be accidental, Trance had intentionally avoided anything that looked like a welcoming committee on his arrival.

As dawn crept nearer, an upper window opened briefly. Between one second and the next, the red Closed lettering suddenly became a blue Open sign.

While there was certainly a more powerful pony living in the large nearby tree, the enchanter here worked for bits. Which meant if he felt that whatever the enchantment did was something better done without magic, he stuffed those feelings away and took the job anyway. Work done behind these doors tended to stay there as well, it wasn’t like the stallion talked to anypony.

The front door opens with the sound of a bell, but none visible. The brown stallion behind the desk at the end of the hall looks up from his book with a blank stare. He has a lavender mane and a set of reading glasses perched on his nose, and speaks carefully.

"What can I do for you?"

Expand

Some more character headshots.  Before and after the 5 year time jump.

Tansy - Nightfaller/Deimoth.  Cousin to Elena.  Tansy was a servant to West until she was captured during an attack by the sunbirds.  She was taken to the city and sold to Quaholom and his family as a servant.  She lacks the nightmare abilities of full-blooded Nightfallers, so Quaholom and his children were able to torture her without consequence.

Khuno- Steller’s jay. Defected from Blackwing tribe with Incos and Mekk and wound up joining the Corvid tribe along with them. Husband of Lyrin, father of Sacha.  He used to be a spineless coward who obeyed Incos’ every whim but eventually stood up to him and became more independent afterwards.

Hal (real name Halen) - Nightfaller.  Adopted son of Xaman.  Younger brother of Tepeu and Cusi.  Hal is a popular little guy with a strong sense of honor.  He tries to befriend everyone from kids in the slums to Corvid warriors.

Merren - White-throated magpie jay.  His spirit animal was a large, graceful buck.  He was in love with Quinuama for years but she wouldn’t have him.  That made him sad.

For those of you who think Tansy and Hal look familiar, well, yeah, I hate to waste characters.

Connor that face you made when Merren talked about how Pax’s family rejected him.  I need to know more.

Is that the face of someone who is sympathising with someone facing the unique challenges of your community in an abstract way?

Or is it the face of someone who is seeing something a little too close to home?

Your family?  Your friend’s family?  Your highschool closeted boyfriend’s family?

I need to know more.

anonymous said:

Is it weird of me to say I love your nose a lot? Idk it's just perfect and like everything about your face is so complimentary. I love your nose shape and your face. And you. Oh gosh this turned into a love confession.

cries………….thank you a lot that was really cute……

mar (mär)
tr.v. marred, mar·ring, mars
1. To inflict damage, especially disfiguring damage, on.
2. To impair the soundness, perfection, or integrity of; spoil.
n.
A disfiguring mark; a blemish.
[Middle English merren, from Old English mierran, merran, to impede.]

The American Heritage® Dictionary of the English Language, Fourth Edition copyright ©2000 by Houghton Mifflin Company. Updated in 2009. Published by Houghton Mifflin Company. All rights reserved.
Mar
abbreviation for
1. March
mar (mɑː)
vb, mars, marring or marred
1. (tr) to cause harm to; spoil or impair
n
2. a disfiguring mark; blemish
[Old English merran; compare Old Saxon merrian to hinder, Old Norse merja to bruise]
ˈmarrer n

Collins English Dictionary – Complete and Unabridged © HarperCollins Publishers 1991, 1994, 1998, 2000, 2003

Le të themi që McGonagall s'ishte mirë ...

-Djalosh, mbushe pak këtë gotën me zjarruiski.
Dulja hodhi pijen në gotë,pa profesoreshën në sy dhe e pyeti :  
-Profesoresha McBadass, *Është McGonagall mër pallë.
-Ik mër andej se e quaj si të ma dojë manganella.
-Lale je duke folur keq.
-Ta këllcita nanji.
Lleng i bie ne shpullë pjesës kryeneçe të trurit që s’rri dot pa ndërprerë çdo sekondë*  a ndiheni mirë ? 
-Më thërrisni Minerva dhe jo, asgjë s’është në rregull. 
-Mos është prej atij robit nona … ashtu të burgosurit Black ?  * Gomar, nuk e dinë akoma që ai Siriusi është nona.
-A ç’më çan trapin lale.
-S’kam marrë akoma thikë. 
-Wut … you disturbing motherfucker,ik andej nga erdhe,mos fol mo,mos të ta dëgjoj më zerin.*
-Po na e ka ngritur mendjen hopa,na e ka vënë një majë te lampadari dhe e lëkund që të na merren mendtë. Më ka ikur mendja lale.
-Pi Minerva, pi që të harrosh.
-Do pi që e pifte cerrma atë Siriusin që vetëm rrëmuje ka bërë,pallanguri i leshit. Vajzat që shkojnë në banjo 35-she, sikur më shkojnë për piknik ja rreshtofsha rracën te Rrëshen-Kalimashi,nqs do ishim akoma në kohët e mesjetës,muggles do i kapnin gafil,fiks si këshill ndrikullash dhe bam në turrën e druve.
-Edhe aty do digjeshin mirë mu në * lleng në shapkë nga larg,mos shaj mër pallë,bie nga poltrona,çohet i trullosur dhe vazhdon historinë* hëhëhë e di ti, Minerva.
-More karafil - tha Minerva, duke mbajtur me zor të qeshurën,-ç’janë këto turpe që thua kështu.
-Unë e kisha fjalën që do digjet ajo që do rrijë jastëk te kala-dibrançja se mund të rrëshkasë te buza e vaskës dhe të digjet te qirinjtë aty anash.
-Po pra … për këtë e kishe fjalen … - hodhi sytë me nënkuptim Minerva nga Dulja.
-Po ç’na thoni tjetër ?
-Përveç faktit që ka të marrosur gjithandej ? 
-Të marrosu… 
-Po pra të marrosur,janë arratisur ca rob nga 5-sa dhe po bëjnë rrumpallë gjithandej. Nga si gjen peçat *deathglares at the fucker,the fucker puts the shoe down* janë bërë si kërpudha mbas shiut. Çdo të enjte, në Top Qenël, shihni peçat në Nokturn Alley *e lamë të enjten në Top Qenël,se të hënën s’ka lezet,të martën janë ata të Qmendina Dublim me teli brenda,të mërkurën konkurs letërsie te HPFA,të premten “Motra ngritur” në Vizion + prapë nga Qmendina dhe të shtunën ka ndeshje futbolli HPFA* vijnë vërdallë të zhveshur dhe duan që t’i quajmë krimba të rritur mbi nivelin e duhur.
-Minerva, mos ta dha pija në kokë ? Mos deshe të thoje “Marrosës” ? 
-Po atë thashë, mër. Sa pallaresk që je.
-Ok, si të thoni ju.
-Po ç’kanë bërë këta Marrosësit tjetër ? 
-Epo, këta legenat kanë bërë që studentëve t’ju hynë të mbathurat aq thellë në bythë, sa kur flasin mund t’jua shohësh në fyt. Njëri prej tyre duket sikur ka futur një shkop fshese në bythë edhe flet si fn marionetë,a thua është komedian or some shit,ka nja 2 javë që ma ka hequr trurin.
-Po një çun tjetër m ? 
-Po ai ça ka Minerva ?
-Është aq i frikësuar nga Marrosësit sa kujton se është bërë femër prej atyre dhe i vijnë tezet për vizite 1 herë në muaj … *lale do vdesësh.
-Kam bërë shaka më me spec se këto dhe kam mbijetuar.
-Lale më duket se kësaj radhe ike për lesh.
-Po sikur mos të më çash kuarcin ?
-Edhe mund të mos ta bëj atë po ti e ha dhe duke qenë se jemi në një trup e pësojmë të 2.
-Ohu, më duket sikur po flas me padren me rsh,jo sikur je pjesë e trurit tim.
-Jam pjesa e kujdesshme.
-Siç po thoja më sipër,ik tani këput kryet,nqs se kuptojnë shakanë kam hapur atë zyrën për qytetarët : Shikoni pak,sa vullkane ka në Shqipëri? 0 vullkane ka. I njëjti nr vlen edhe për fucks që I give.*
-Ça kujton ai molja m ? Ça dreqin po ndodh këto ditë andej ? 
-Minerva! Minerva! Aha lesht e currit *po flas për Bajramin,ka qenë burrë i mirë me rsh bashkë me Isanë,dridhnin leshin bashkë ata* më duket se i ka rënë të fikët.

_________________


To be continued
PS: Po përtoja ta bëja më të gjatë kësaj rradhe.Deal with it pallangura.

Text
Photo
Quote
Link
Chat
Audio
Video