Së shpejti tarifat e lira “roaming” në Ballkan, pa Kosovën!

Së shpejti tarifat e lira “roaming” në Ballkan, pa Kosovën!

Në marrëveshjen për roaming të nënshkruar në mes të disa shteteve të Ballkanit në Budva të Malit të Zi, mungon Kosova

Nga 1 janari 2015 nëse udhëtoni nëpër Ballkan mund të përdorni sa të doni telefonin tuaj celular.

Cmimet për roaming do të jenë të njëjta në tetë vende të Ballkanit. Biseda të lira, sms dhe çmime më të ulëta për internet, raportojnë mediat në Shkup.

Maqedonia, Serbia, Mali i Zi,…

View On WordPress

Vriten 8 xhihadiste shqiptare ne Siri

Vriten 8 xhihadiste shqiptare ne Siri

Tetë xhihadistë shqiptarë nga Kosova janë vrarë ditën e djeshme në Irak gjatë një sulmi ajror, ku kanë humbur jetën 11 veta gjithsej. Nga një sulm ajror në Irak janë vrarë 11 xhihadistë, 8 prej të cilëve janë shqiptarë. Më së shumti të vrarë ka nga Kosova 6 prej tyre, njëri nga Maqedonia dhe një nga Shqipëria.

Të vrarët kosovarë janë:
1. Ebu Sofjani
2. Ebu Samiri nga Mitrovica
3. Ebu Ubajde
4.…

View On WordPress

S’ka më azil për ballkanasit në Gjermani

S’ka më azil për ballkanasit në Gjermani

Dhoma e lartë e Parlamentit gjerman sot ka miratuar ndryshimet e ligjit për azilin, me të cilin Maqedonia, Serbia dhe Bosnja e Hercegovina do të kualifikohen si vende të sigurta.

Kjo do të thotë se azilkërkuesit nga këto vende shumë shpejtë do të kthehet në vendin e origjinës, ngase kërkesat e tyre për azil do të shqyrtohen në procedurë të shpejtë në Gjermani.

Këtë vit në Gjermani janë dorëzuar…

View On WordPress

Text
Photo
Quote
Link
Chat
Audio
Video