2013 Tahun Sibuk

2013 akan menjadi tahun yang paling sibuk antara tahun-tahun yang sebelumnya.

Kalau aku ada masa, aku buat lagi gif untuk blog ni.

Sekarang apa filem kita yang dah tayang?

Korang nak request gif files dari filem tempatan?

Request je. Kalau aku ada masa aku buat.

Selamat pagi, Malaysia.

Ini kali pertama untuk saya menggunakan Bahasa Malaysia (bahasa ibunda yang patut dibanggakan) untuk blog dibawah account yang sama.

Blog saya yang lain: plusplusmuchness

Saya terfikir untuk membuat gifs untuk filem-filem kita, drama-drama kita, yang memang patut kita banggakan.

Memang banyak gifs yang pernah saya post di plusplusmuchness, tapi memandangkan ianya tak menerima sambutan, sebab kebanyakan followers saya adalah bukan orang kita.

Memang rugi. Jadi untuk permulaan, saya akan post semula gifs lama yang pernah saya buat.

hashtags saya: malaysiagif, filem melayu, drama melayu ataupun nama filem dan drama tersebut.

Sila-silalah follow ye!

Text
Photo
Quote
Link
Chat
Audio
Video