denimi

Braktisja

N,Ferk sabahi mas Ezani
O ni fmisë po i nihet Zani
Nihet Zani, zani i fmise
Qe po qan para Xhamis
Del Xhemati qa me pa
Ni foshnje t’bukur more vlla
Qe Dikush e ka lan ne derë
Ku i ka prind ky femi i mjerë

A ka Zemër ajo Nanë
Qe per femi bahet pishmanë
Si nuk deshti qe ta mbanë
Kete dhuratë që Zoti i dha
A ka Zemër prind i mjerë
Që fëmin e len në derë
Shpirti i ti ati a i therrë
Kur fëmin e hedh si Plehrë

Zotit friken a ja ka
Prind i kshtuzem more vlla
Ska ku fshehet n’këtë dunja
Se Zoti ata e ka pa
Dhe denimi do e gjenë
E i qetë ai kurrë sdo flenë
Posa te shtrihet e te bjenë
Foshnja ne Anderr do i vjen

A ka Zemër ajo Nanë
Qe per femi bahet pishmanë
Si nuk deshti qe ta mbanë
Kete dhuratë që Zoti i dha
A ka Zemër prind i mjerë
Që fëmin e len në derë
Shpirti i ti ati a i therrë
Kur fëmin e hedh si plehrë…