dahs

it’s not about feeling
it’s not about love and romance or what
it’s about bond
a relationship that turned to friendship
close like siblings
or else
being a someone that’ll be with us come hell or high water
someone yang macam Jade kepada Trisy
Bukannya yang sanggup buat apa saja atau korban apa saja
But just be there
Stay still eventhough dah bertahun tak jumpa.
Hold to that one relationship yang tak kan end walau apa pun jadi
hold to that friendship
is it too much to ask?

Sylsey’s Courier Service

Translation:
If yeh want the fastest feet in Ul’dah,
yeh’ve come to the right girl!

No questions asked -
just provide payment upfront and yer deliveries will be handled quickly and quietly.

Fer those interested,
search the Pearl Lane fer my symbol.

Advertisement for my character Sylsey’s IC courier service~

Parchment texture from here; Eorzean fonts from here.

[TWITTER] 150330 Kim Jaejoong has cut his hair!! ;~;

[OTHER TRANS 1] Cutting to short hair in progress. Will became shaved head soon. yesterday many came- friends, staff, family, Yuchunie who came even if has busy schedule (good luck with filming^^), Junsu (good luck with Japan con^^), my fans. Because of everyone, I have experienced laughing and crying moments together^^

[OTHER TRANS 2] It’s getting shorter!
I’m going to change into a very short hair soon!
Yesterday, I had a precious time that I cried and laughed alot with many friends, sttafs, actors, family members, Yuchun who came to see me even if he’s so busy (will shoot the drama well^^), Junsu (will have a great concert well in Japan^^)
and.. our fans.. and then I go^^

Keep reading

'kejap pakai tudung
kejap bukak tudung’

-tiada sebarang judgement here-

cuma nak pesan, kalau dah mula pakai tu. praktikkan diri untuk sentiasa pakai tanpa buang. tak kisah la kau nak mula dari tudung kecik atas dada ke atas leher ke tak kisah. at least you’d made an effort to change

okay lets go to the next step. amacam? dah rasa selesa pakai tudung? dah rasa lain macam bila tiba² kau freehair balik? rasa macam ‘adumak tak selesanya. rimasnya. semaknya’? good good. kita turun kepada pakaian pula aumcak!

nak pakai tudung kecik. tak salah. siapa kata salah? boleh. tapi….. yes, ada tapi. tapi baju tu make sure besar. labuh. loose. tak menampakkan bentuk dada awak tu (aku jujur orangnya). tapi tapi tapi la kan, better kau pakai labuh sikit la weh tudung tu. perempuan, pakai la saiz XXXXXXXXLLLLLL sekalipun, pandangan lelaki boleh masuk sampai ke pankreas kau. kau apa tahu? haa

tak takut ke? tak? oh hm okay terdiam terduduk aku. tapi jangan pada Allah pun kau tak takut. errr

dan seterusnya begitu lah. mulakan dari bawah. dari baby step to bapak step. jangan drastik. sebab setiap penghijrahan, akan ada seribu satu ujian. untuk melemahkan kita yakni untuk kembalikan kita kepada zaman jahiliyah kita dolu dolu tu.

jadi, mulakan perlahan lahan. biasakan diri dengan persekitaran. lupakan apa kata manusia. semua itu dusta belaka! kau bukan nak grab redha manusia. tapi redha Allah. ingat, tiada siapa yang dapat ubah diri kau, melainkan diri kau sendiri

pendek² dah ah. ni pun belum tentu orang baca em emmm

wallahualam bissowab. moga bermanfaat. 😀😀💪💪

Neelofa, Emma maembong, Hanis Zalikha dan Elfira Loy yang lawa tuu pun dah berhijab.

Awak yang perasan lawa ni bila lagi?

Aku sedar, aku tak ada dan tak mampu beri hadiah yang besar buat kawan kawan aku, aku tak ada harta yang mewah dan banyak yang boleh aku kongsikan pada mereka.
Bagi aku, hadiah yang besar dan harta yang mewah boleh rosak dan hilang.

Seronok tengok kawan kawan bahagia dan gembira. Kalau boleh, nak mereka terus seronok dan bahagia bukan hanya di dunia, tapi di akhirat juga.
Kalau boleh setiap detik saat bersama kawan kawan,sentiasa nak mereka happy.

Sebab bila aku dah mati nanti, aku tak tinggalkan mereka dengan hadiah dan harta yang mewah untuk di kenang, aku tinggalkan untuk mereka kenangan kenangan yang indah untuk mereka kenang.


Hadiah dan harta jika rosak dan hilang boleh diganti dengan yang baru, tapi kenangan yang indah tidak :’) (at Tag sahabat sahabat anda :))

Caption.

Kalau bagi kau, kau tak berapa berkenan dengan muka sendiri, tak payah lah post lepastu caption kata muka buruk, ugly never ends lah apa . Muka kita ni kan Tuhan yang cipta? Berani keji apa ada Tuhan dah bentukkan?

Ada orang ada jerawat tu tak kurang pun cela. Tapi ada orang yang tak ada jerawat pun tak semestinya tak ada cela.

Aku pun bukan lah cantik sangat bagi sesiapa. Tapi untuk diri aku, ok aku sayang lah tahap kalau jalan bawah panas pun ada rasa nak tutup-tutup dengan tangan. Jerawat pun merata jugak . Tapi ini kan Tuhan dah kasi. Dan aku tak rasa Tuhan kasi yang ini, kalau yang ini tak sesuai untuk aku.

Macam ni,
love yourself.

Takpe. Try aaa. Mulakan dengan apa yang ada, dan jangan cela .

sylrissa-ooc asked:

Cough..opps

“Vol…” Kurel’s voice lowly rumbled out with a slight hitch of question. The troll along with Severin, Tailan, and a few other crew members were all gathered on the deck of the ship staring up high into the masts. Onyx was up there, not quite so in the crows nest, but high enough for it to be dangerous. She was shouting something, laughing, making sounds of glee. For a moment shadow wept from around the black crown across Kurel’s face and his head turned upwards to travel the outline of the mast where along a rail he saw the shimmering figure of Onyx dancing. “Why is she up there?”

“She go’ dah feel goods, mon.” He chuckled with a grin, but there was some concern beneath that zandalari accent of his.

“An’ whys she have that?” Suspicious. Kurel was always suspicious of anything that might directly involve the troll. 

“She a’e dah t’istle berry brownie I bake.” Confessed Volatile.

“She’s goanna fall.” Added Severin, who was the most stricken between them all.

“Think she’d haunt the ship, if it killed her?” Tailan asked, which earned him an answer from Severin’s hand smacking the back of his head. 

“Ain’ lookin’ to find out. Get up there an’ get her down, Severin.” Kurel ordered, but just as he was starting to turn away and as Severin started to get to climbing, little miss Onyx took her final pirouette and slipped from off her balance beam, under the impression that she some sort of beautiful bird just wanting to soar above the sails. Gasps rang out from all around and Vol shoved Kurel hard enough in the back that it made him stumble forward. That put the desert born right beneath Onyx’s gravity dive and before Kurel could even whirl around to be mad, his little shadow landed on him.

Kurel hit the deck front first with a rather loud roar of pain. He bit the inside of his cheek, split his lip, and tasted blood. His back hurt now, frankly more than his chin did. 

“Captain, my captain.” He heard Onyx sing, then felt her move. Only instead of moving off of him, she simply adjusted and wrapped her smaller arms around his sides to hug him from behind, nuzzling inbetween his shoulder blades. There was a burning pain he realized then. A wetness which was forming on the left side she squeezed and it was because her knife had cut him in her landing. 

“Yup~” He grumbled in controlled annoyance. Waiting for Volatile to pry her off of him, before the idea of bleeding out onto the ship won in favor over seeing someone who could stitch him up.