This is how my client work out her health checklist. CORSET is one of the contribution to her healthier life! Good on u buddy! Remember, corset is an aid/tool to improvise your health n beauty regime. Wear it, experience it, and feel the benefits! Have a nice day! β˜€πŸŒˆβ›…πŸ˜˜ For more info, call/whatsapp/sms 0162090945 #liyananoorazmi #lifestyle #corset #corsetofhealth #premiumbeautiful #health #beauty (at www.liyananoorazmi.com)

Org selalu tya knp perlu pakai korset. Exercise, jaga makan cukuplah…Betul, tak bantah pun fakta tu. Cuma, pakai korset ni sebenarnya buatkan kita lebih berdisiplin dlm hal pemakanan kita. Bila si pemakai makan berlebihan, korset yg melekap di badan, htr signal pd otak utk stop mkn sbb dh penuh sgt perut tu. Selain drpd tu, pemakaian korset nu dpt membentuk tubuh badan yg ideal sepjg 8 jam sehari, korset ini seperti acuan badan yg ideal utk setiap bentuk tubuh. Tak ada lagi punggung yang jatuh, breast yg sagging, lemak terbonjol sana sini…pendek kata badan tu kemas, padat. Especially utk wanita yg dah berumahtangga dan beranak-pinak. Wajib kita jaga badan utk suami. Pahala besar! It’s like our second skin, mobile slimming aid. Sedar tak sedar bila kita dah biasa pakai, badan jadi selesa, berat turun, kesihatan bertambah baik. Premium Beautiful direka khas utk 70% kesihatan, 30% kecantikan. Maklumat lanjut di www.liyananoorazmi.com. Rundingan percuma 0162090945 #liyananoorazmi #liyanastore #corsetofhealth #premiumbeautiful #swag #ootd @liyanastore #sistersofukhwah (at www.liyananoorazmi.com)

More real story on #premiumbeautiful . Case: post natal the aftermath body shape + back pain + fatigue. She felt the difference instantly πŸ‘πŸ‘πŸ‘ the power of FIR technology & the most luxurious and comfortable innerwear that gives you benefits 😘 NOW PROMOTION RM150 For CASH BUYER!! Only at @liyanastore #liyanastore #liyananoorazmi #corsetofhealth #sistersofukhwah #postnatal #innerwear #lingerie #sexy #black #beauty (at www.liyananoorazmi.com)

My self-reward - just a bit from my big bonus. The rest are for insurance, retirement and savings! Alhamdulillah from my online biz ;) @ayaiman #omerasakinah #liyananoorazmi #lifestyle #fossil #genuineleather #leather #pvc #printsandpatterns #onlinebiz #premiumbeautiful #glam #glampreuners #corsetofhealth #sideincome #insurance #retirement #savings (at www.liyananoorazmi.com)

Text
Photo
Quote
Link
Chat
Audio
Video