Je account en blogs beheren

Kan mijn account opnieuw geactiveerd worden nadat het verwijderd is?

Een Tumblr-account kan op geen enkele manier opnieuw geactiveerd worden. Met het verwijderen van je account (ongeacht of dit door jou of iemand anders gedaan is) verdwijnt ook alle inhoud van je blog(s). Je kan echter wel een nieuwe account aanmaken en op de registratiepagina dezelfde blog-URL proberen te gebruiken. Het blijft echter onmogelijk om een blog te herstellen of de inhoud van een specifieke blog te herstellen. 

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Ga naar de Je account en blogs beheren-pagina. Hou voordat je je account verwijdert een aantal dingen in gedachten:

  • Je primaire blog wordt verwijderd.
  • Je secundaire blogs worden verwijderd en je wordt ook uit de groepsblogs verwijderd waar je lid van bent.
  • Je e-mailadres en blog-URL kunnen voor een nieuwe account of blog gebruikt worden.

Hoe kan ik mijn primaire blog verwijderen?

Ga naar de Je account en blogs beheren-pagina, maar hou een aantal dingen in gedachten:

  • Je volledige account wordt verwijderd, niet alleen je primaire blog.
  • Je primaire blog kan niet overgezet worden op een andere blog op je account.

Hoe kan ik een secundaire blog verlaten of verwijderen?

Onthou bij het verwijderen van een blog dat deze niet verwijderd kan worden als er nog leden actief zijn.

  1. Klik bovenaan in je Dashboard op Instellingen (het tandwielicoontje).
  2. Klik aan de linkerkant van de pagina op de blog die je wilt verwijderen.
  3. Klik onderaan de pagina op de knop "Deze blog verwijderen" of "Deze blog verlaten".

Je kan tegelijkertijd meerdere blogs verlaten of verwijderen door naar de pagina Je account en blogs beheren te gaan.

Wordt mijn primaire account of mijn volledige account verwijderd als ik een andere blog verlaat?

Nee, deze blijven bestaan.

Wat gebeurt er met de premium sjablonen die ik heb gekocht als ik een blog verwijder?

Tenzij je van tevoren hebt aangegeven dat deze items overgezet moeten worden naar een andere blog, worden ze verwijderd op het moment dat je de blog verwijdert. Gebruik de e-maillink onderaan de pagina om je verzoek door te geven.

Wat gebeurt er met mijn ongebruikte Tumblr Credits als ik mijn blog verwijder?

Deze worden samen met je account verwijderd.